12 de juny 2009

LA TERRA ALTA COMARCA CONVERGENT



En aquestes darreres eleccions al Parlament europeu la Federació de Convergència i Unió ha guanyat de manera clara i contundent.

En aquestes ratlles la gent de CIU volem agrair sincerament la confiança que un cop més la gent de la Comarca ens ha dipositat. Som conscients de la feina que portem a terme i de la responsabilitat que suposa donar resposta a les expectatives que un cop més la gent de la nostra Comarca ens ha dipositat.

Entenem que en una comarca que la pagesia i la petita i la mitjana empresa hi té una importància cabdal, els veïns han entès el nostre missatge. Han estat molts els actes que des de CIU em fet durant aquestos quinze dies de campanya electoral, han estat molts els suggeriments que des de fa molt de temps, els representants de CIU escoltem per part de la gent de la Terra Alta. La gent parla, explica les demandes i anhels personals, els polítics tenim la obligació d’atendre les demandes i per damunt de tot escoltar a la gent. Aquest premissa que és fàcil d’entendre, no tots els partits ho fan amb l’interès que ho fa la gent de CIU.

Jo durant aquestos dies, i diria que durant tot l’any no em canso de dir que CIU és el partit del poble, Convergència i Unió és el partit modest, que treballa cada dia per defensar la gent de Catalunya. Jo recordo perfectament actes a pobles petits de la nostra Comarca amb quinze o vint persones i actes amb més de cent persones, amb participació de la gent, amb preguntes i aclariments, amb moltes demandes que jo personalment, transmetré al Sr. Ramon Tremosa aquesta mateixa setmana.

La gent quan pregunta o simplement demana alguna cosa vol resposta dels polítics, des de CIU a la Terra Alta ja fa anys que ho tenim clar, treballem i treballarem per continuar lluitant pels nostres pobles i per la nostra terra.


Xavier Pallarès