01 d’agost 2009

MIRI’NS A LA CARA CONSELLER: NOSALTRES ACUSEM!!!




Noves dades apareixen en torn a l’incendi d’Horta.(Veure la Vanguardia) Altres acabaran apareixent. S’ha volgut aixecar un mur de silenci. Se’ns ha volgut fer callar.
Es volia i es vol fer callar a tot un poble.
Es va voler desprestigiar a tot Horta. Es va insinuar que no eren solidaris, que no eren agraïts. Van voler fer callar al seu alcalde i als seus regidors. Van voler intimidar als Diputats de l’oposició. El nostre delicte?? Saber i voler saber la VERITAT.

Mire'm als ulls Conseller. Jo era alli !!! Va dir Xavier Pallarès. Miri’ns als ulls Conseller TOTS nosaltres érem allí!!!. Sabem que els bombers, els GRAF van donar la vida per nosaltres.
Volem dir ben fort i clar : Ojalà no haguessin d’haver pagat aquest preu.
MÉS FORT ENCARA : Els que érem allí pensem i afirmem que ES TENIA QUE HAVER EVITAT. VA HAVER RELAXACIÓ , com va dir l’alcalde , els alcaldes , els regidors i tot el poble d’HORTA.

La reacció tan virulenta contra les declaracions sinceres d’un alcalde al mig del foc, amb 4 bombers morts acusant-lo de poca sensibilitat i de polititzar , ja deixaven veure que alguna cosa es volia amagar. De veritat algú es creu que en aquells moments l’alcalde pensava en política??.
Ni L’alcalde D’Horta , ni els regidors feien política . Com ho demostra l’exemplar actitud dels regidors de l’oposició, al costat del seu alcalde, al costat de la VERITAT, sense colors politics.

Ara es demostra qui feia política i qui instrumentalitzava els sentiments per tal d'evitar responsabilitats.

Algunes de les preguntes que formulàvem al Parlament avui tenen més sentit que mai!! La recomanació de llegir el blog solidacat.blogspot.com, és encara més actual que ahir!!

Repetim preguntes que ja hem fet.: MIRI’NS A LA CARA CONSELLER!! MIRI A LA CARA D’HORTA CONSELLER.

És cert que un helicòpter es va enlairar i va poder salvar entre 10 i 20 bombers? Com és que no hi havia més Helicòpters preparats? A quants en podien haver rescatat??
Miri’ns a la cara conseller : Per què no vol fer públiques les gravacions d’aquelles hores? On són conseller els mòbils dels Bombers? Per què no vol una comissió d’investigació ??

Qui estava al lloc de comandament quan s’escoltava XARLY.. OO , XARLY... OO?
On eren el Delegat del Govern , els responsables d’interior?

El BRIF van rebre ordres diferents a les del GRAF?? Per què??
Per què tanta manca de respecte institucional cap alcaldes, regidors i diputats ?? Per què fins el President Montilla va demanar silenci davant una actitud tant prudent com la del poble d’Horta?
Per què una actitud tant virulenta i manipuladora com la del diputat del Govern SR Paladella??

Per que se'ns ha volgut fer callar??
Miri’ns a la cara conseller , si pot.:
Per què se’ns ha volgut fer callar?’!!! PER QUÈ ?!!