11 de febrer 2007

Carretera d'Horta de Sant Joan

Un cop començats els treballs de construcció de la carretera T-330 (Horta de Sant Joan - Eix de l'Ebre), els Ebrediputats de CiU preguntem al Govern quina és la durada total d'aquestes obres i quines són les mesures adoptades per a donar sortida a un correcte enllaç viari amb el municipi de Prat de Comte.

També preguntem al Govern per quin motiu el projecte de construcció d'aquesta carretera no preveu la instal.lació de tanques de seguretat adients per a reduir els risc de danys a ciclistes i motociclistes en cas d'accidents.






Ebrediputats publicarem la resposta tan aviat la tinguem!

Servei de Ginecologia a la Terra Alta

Els ebrediputats de CiU insten al Govern que es torni a instaurar el servei de Ginecologia als pobles de la Terra Alta.

Resulta inexplicable, i encara ningú ha donat una explicació, que l'Àrea de Salut hagi deixat de donar aquest servei a la Terra Alta. Serà que prestar serveis de Ginecologia a Gandesa o a altres dels municipis comarcals no és ni d'esquerres, ni progressista, ni té res a veure amb la ditribució territorial...

Per això, des d'ebrediputats hem presentat varies iniciatives:

Preguntar a l'Executiu quants dies de l'any 2006 va estar en funcionament el servei d'atenció ginecològica del CAP de Gandesa, i les previsions que adoptarà el Govern per tal de garantir la continuïtat aquest any.

Presentar una proposta de resolució instant al Govern a continuar aquest servei a l'Àrea Bàsica de Salut de Gandesa, procedint a la contractació i reincorporació dels professionals necessaris per garantir un servei d'acord amb les necessitats de la població, i garantir la continuïtat de tots els serveis assistencials necessaris a la comarca.







Ebrediputats publicarem la resposta tan aviat la tinguem!