30 de juliol 2009

RECOMANACIONS , QUE EL FUM NO TAPI ELS ULLS



Avui va de recomanacions, de lectures significatives.
Ebrediputats recomanem, l’editorial de la Vanguardia que afecta a Horta i a un ebrediputat: Xavi Pallarès. Cliqueu damunt per llegir-la.


Un bon amic ens diu :
Em recomanen un post dedicat a l’incendi d’Horta i la compareixença de Saura al Parlament, És llarg però molt interessant és de lo millor que he trobat respecte al que va passar . Jo que vaig viure de prop els fets i de molt prop la compareixença el trobo molt valent. El blog és http://www.solidarcat.blogspot.com/. Molt bo!!!

Fem un extracte:


PREGUNTES:
Ara volem preguntar. Amb acritud i emprenyats : On era el delegat del Govern a les 11, les 12, la 1, les 2, les 3, les 4.
Qui estava al lloc de comandament? És cert que veïns alertaven que sortiria la Garbinada??
Qui va prevenir les possibilitats d’evacuació?
Els BRIF del “Ministerio” van rebre l’ordre?? De retirar-se a lloc més segur?? Per què no van rebre la mateixa ordre els GRAF? Quan per les emissores es demanava ajut al comandament. Xarly 00, Xarli 00. (La clau per demanar ajut al comandament). Xarli , Xarli Xarli on ets?? La ràdio no tenia resposta. POBRES FILLS MEUS. HEROICAMENT VAN DONAR LA VIDA.
Quan els hidroavions demanaven coordenades , els que després signarien informes no tenien coordenades??!! Segons afirmen testimonis presencials!! 20 minuts per tirar un aigua que ben dirigida podia salvar vides!! Un helicòpter es va enlairar i va poder rescatar a més de 10 o 20 bombers. Com és què no hi havien més helicòpters??. A quans en podien haver rescatat!!!
SOS. ON EREN??: XARLI OO ; XARLI OO!!!!
Vos recomanem la seva lectura complerta: http://solidarcat.blogspot.com/

NISSAN , MONTILLA: UNA MENTIDA; COM EL NOU FINANÇAMENT.


Escolto un treballador indignat per l’ERO DE NISSAN. Recordo l’èxit mediàtic del Viatge de MONTILLA a Japó. Va tornar parlant japonès i amb la NISSAN refeta. Un gran èxit !!. Avui 700 expedients i al carrer. Al carrer qui no és de CCOO. Un escàndol. La Generalitat accepta l’ ERO. Si no pagues la quota dels sindicats del règim pots prendre mal. INDIGNE!!!

Escric aquest comentari al facebook, vull denunciar-ho amb tota la meva capacitat d’indignació. És antidemocràtic que el lloc de treball estigui lligat a militar a un determinat sindicat o una ideologia o a un partit. Espero que el cas el sabrem denunciar al Parlament!!! El Paper del President Montilla cada vegada més semblant a ZP , pura propaganda i ineficàcia i mentida permanent!! El paper del Departament de treball patètic; acceptant un ERO que segons denuncien els treballadors i els sindicats no desmenteixen, els “despidos” i “al carrer” van lligats a determinada militància sindical.

Què dirien aquestos mateixos sindicats , les forces autodenominades d’esquerra si el govern fos d’un altre color? Que van dir en casos com la LEAR. El president Montilla es fa ver moltes fotos al Japó. Per que no s’ha fet la foto ara?

Com ja es comença a dir : Si votes tripartit te tancaran la fàbrica!! Pot semblar una broma o pura demagògia: Què ho pregunten als treballadors afectats!! Ells vos diran lo que és demagògia INDIGNE !! Tot plegat INDIGNE!!


Ebrediputats.






NOMÉS UN COMENTARI A LA NOTICIA DE L’ATEMPTAT : ETA ASSASSINA!!