03 de març 2007

Fil Directe: Resposta CAP Miravet

Josep Papaseit, Cap Local de CDC a Miravet ens ha fet arribar un e-mail molt interessant, on comenta la resposta que ens va donar la Consellera Geli, en referència a la construcció d'un CAP a aquesta població. Per a la vostra comoditat, podeu consultar la resposta de la Consellera clicant aquí.




No es té cap constància que a Miravet estigui previst fer un nou consultori mèdic, malgrat el que deia a bombo i plateret la publicació de l'agost del 2006 feta pel Departament de Salut.
L'actual consultori està en molt bones condicions, tant en obra com en equipaments.

La resposta a la pregunta formulada per Francesc Sancho a la Mesa del Parlament (ref. 314-00255/08) feta per la Consellera Marina Geli la veig molt genèrica i en cap cas correspon a la realitat, tota vegada que no hi ha cap petició ni per part de la Generalitat ni oferiment per part de l'Ajuntament de Miravet, que els regidors de CiU coneguem, de cedir cap solar per fer un equipament d'aquest tipus ja que ni se n'ha parlat ni ha passat per cap Ple.

Entenc que si la pregunta és sobre "l'estat d'execució de l'inversió en la construcció d'un consultori a Miravet", la resposta ha de ser directa a la pregunta, i es pot observar que en cap moment es nombra Miravet.