22 de febrer 2007

La Consellera "no sap no contesta" visita L’Ebre

La Consellera Geli, com cada vegada que s’apropen eleccions, visita l’Ebre, i promet la immediata construcció i posada en funcionament de CAPs, hospitals, infraestructures, plans de xoc de Metges o la multiplicació per dos del nombre d’infermeres. En fi una forma de governar sense demagògies, ni sectarismes.

L’èxit de prometre i no fer està en que pots prometre moltes vegades, sense que et costi un duro (perdó, un euro), prometre no fa pobre, diuen... i Sant tornem-hi.

A l'Opuscle 1000 dies de tripartit que es va repartir a les últimes eleccions se’ns assegurava que molts de Caps i hospital de les Terres de l’Ebre estaven en construcció Quan hem demanat per l’estat de les obres, al Parlament, ai las! .La resposta ha estat demanar una pròrroga de 15 dies, i ara un altra de 8 dies més "atesa la complexitat que requereix l’elaboració de la informació", Marina Geli dixit. Li aconsellem que passi per les obres i veigue que no hi són, i que va dir que estava executant unes obres que encara avui no han començat. Confiem que els compromisos els acabi complint. Per això continuarem preguntant sense defallir fins que allò que va dir que s’estava fent, es faci. Benvinguda consellera, esperem, no només la visita, també les obres a: Bot, Roquetes, Les Cases d'Alcanar, Campredó, Benifallet, Amposta, Tortosa, etc.









Per cert, no ens agradaria que al final fos certa la sospita de molta gent, que només s’acaben fent les inversions a determinats llocs de determinats colors politics.

Per a l'informació dels nostres lectors, us adjuntem l'agenda a les nostres terres de la Consellera i una de les resposte que ens ha donat. No fiquem les altres respostes perquè totes diuen exactament el mateix.