25 de febrer 2008

SI TU NO HI VAS ELLS TORNEN, ELS ALTRES ES QUEDEN

Un bon amic que va veure el post que vam publicar ahir, ens ha enviat unes imatges basades amb la idea que vam proposar:



IMATGE 1:









IMATGE 2:







IMATGE 3:







Aquí al costat trobareu l'enquesta, per a què poguessiu triar quina de les tres imatges us agrada més, us invitem a votar, però no només a votar l'enquesta, l'important és: ANAR A VOTAR EL DIA 09

PERQUÈ SI TU HI VAS, UNS I ALTRES :


Paladella vota en contra de la Terra Alta




El passat dijous el Partit Popular va sotmetre a votació una proposta per tal de que la Terra Alta acollís una supseu de l’INCAVI. Jo mateix vaig donar suport a la iniciativa, i vaig felicitar al grup del PP per haver-la portat al Parlament, entenent que és una bona cosa per la Comarca de la Terra Alta. En l’argumentari vaig recordar que en la compareixença dels dirigents de la D.O. Terra Alta al Parlament de Catalunya en motiu del seu 25è. Aniversari, van reaccionar positivament davant aquesta possibilitat.

Des de Convergència i Unió es va recolzar aquesta iniciativa perquè entenem que és bona per al sector i també pot aportar aspectes positius per al reconeixement de la D.O. Terra Alta. Al mateix temps entenem que tot el que es pugui fer en donar a conèixer la nostra DO., és positiu per la comarca i per als pagesos.

Lamentem que Paladella i el tripartit hagin votat en contra, i denunciem un cop més, els discursos contradictoris que es fan a Barcelona i els que es fan a la Comarca de la Terra Alta, no entenem com el Diputat socialista de la Terra Alta, es planteja rebutjar un fet tant important per la nostra Comarca, i al mateix temps aquest diputat demana en una altra moció l’ajut al Consell Comarcal per aquesta D.O.

Des de Convergència i Unió tornarem ha insistir en que aquesta subseu, pugui tirar endavant i que sigui una realitat el més aviat possible ja que al nostre entendre seria una bona cosa que la Terra Alta gaudís d’aquesta inversió.


Xavi Pallarés

Ebrediputat