13 de febrer 2007

CCOO denuncien nepotisme de la Generalitat a les Terres de l'Ebre

El Sector de la Generalitat de CCOO ha enviat una carta a Joan Puigcercós, Conseller de Governació i Administracions Públiques, en referència a l'enviament massiu d'e-mails que la Federació d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) de les Terres de l'Ebre va enviar als seus militants demanant-los currículums "davant la possibilitat que sorgeixen ofertes de feina a l'Administració de la Generalitat".

CCOO comenta que no "pot permetre aquestes pràctiques de clientelisme i amiguisme que trenquen amb els principis bàsics d'igualtat, capacitat i publicitat com a reguladors a l'accés a l'ocupació pública".



En la carta, CCOO es dirigeix a Puigcercós en la doble condició que ostenta de Conseller de la funció pública i de Secretari General d'ERC.

Entre d'altres punts, CCOO demana al Conseller Puigcercós "que hi hagi una inspecció de serveis de personal de la Generalitat per tal que comprovi el procediment de contractació de personal emprats des de la Delegació de Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre i es faci allò que calgui per tal que sigui respectada la legalitat vigent en matèria de contractació de personal i provisió de llocs de treball".


Des d'Ebrediputats recordem una frase de Carod-Rovira, President d'ERC:

"MANS NETES!"