22 de setembre 2007

APAGADES.



Torno de vacances, comentem la represa, iniciem l’actualització del bloc, que hem mantingut actiu tot i la distància, quan creiem que ja hem entrat en la normalitat una apagada, una pujada de tensió i adéu ordinador, l’he portat al metge i em diuen que amb una mica de sort recuperaré tot el que temia perdre per manca de còpies de seguretat. Ja ho heu vist, el bloc s’ha ressentit de l’accident, de l’apagada.

Passat el disgust i encara amb la preocupació pels fitxers i documents en perill, em deixen un altre portàtil i preparem un parell de propostes de resolució pel Ple del Parlament, pel debat de política General. Comentem la parada del bloc, i tot i lamentar l’estat del pobre disc dur, fem broma i comentem que ens hem estalviat la temptació d'opinar de CDC o d'Unió, precisament aquests dies. Més val. Una apagada oportuna.

Una apagada inoportuna, conseqüència d'un incendi, molt inoportuna al Vall d’Hebron, afecta a més de 800 pacients, alguns en estat crític. Parlo amb Xavier Trias, que ha acudit a l'Hospital on ell té molts companys i bons amics, comentem l’incident. Com sempre Xavier mostra el seu tarannà, em diu que més enllà de certes possibles mancances, l’incendi és un accident. Ell destaca el fet que tot i la gravetat de l’incident, no va haver-hi cap conseqüència irreparable, gràcies a l'esforç, professionalitat, serenitat del personal de l’Hospital. Felicitats al personal que em diu ja ha els ha tramés personalment. Comentem que caldrà esperar les explicacions de la Consellera Geli una vegada acabat i resolt el problema. Esperarem la fi i solució de l’episodi, esperem que la consellera ens ho expliqui al Parlament, si no ho fa, sol·licitarem la seva compareixença quan tot hagi passat. Tot un senyor, tot un exemple de com fer oposició responsable.