14 de desembre 2007

DE LA VENTA DE L'AIGUA ALS BANCS DE L'AIGUA

Vam ser pioners en la denúncia:

Aquí teniu el famós vídeo de promoció del macro projecte de Los Monegros. A més d’un.... i de dos.... i de tres, els hi tindria que caure la cara de vergonya. El Temps treu i dóna raons; en veurem de més grosses ... hi ha qui va pronosticar fa anys que Montilla substituiria a Maragall... sí “homes sí, a la Gallina” i prevèiem el macro desenvolupament dels Monegros, i denunciàvem el Pacte d’aigua d’Aragó, els nostres alcaldes es tenien que amagar pels carrers el dia que anaven a missa a la catedral i ens deien traïdors i anunciàvem encara més: El Banc de l'aigua i la Victoria d’Aragó i dels propietaris de la terra... i de les concessions i ja parlàvem del carlisme.

Dies vindran que a l’Aragó es quedaran l’aigua i apostaran per un desenvolupament com el que ara ja s’anuncia, temps vindran que per fer-ho faran valdre la CHE i els seu poder, al que natros vam renunciar després de tindre al CPIDE la clau del cabal, del aigua i dels diners. Temps vindran, que tan al nord com al sud es desenvoluparan (ja ho fan), reclamaran els Bancs de l’aigua i .... els concessionaris la vendran. Temps vindran.

I natros, amb molts de no, no, no, “noinos”, serem.. com sempre... els últims de la fila .

Sabem que sens voldrà desqualificar i callar... i ens diran traïdors, però mai més ens callaran per que ARA: Qui és el responsable de la nostra derrota com territori?? ... Sí, sí, derrota!!!. Ara on són els un... dos ...i tres que tot u prometien... Canteu, cantem a ritme de Samba : Guajira Guantanamera : On està l’aigua, Montilla , on està l’aigua ??? On està l’aigua, Montilla on està l’aigua??

Ja s’anuncia que es podrà constituir bancs d’aigua, i els concessionaris d’aigua per us agrícola vendre-la per un altre us. Diuen que abans del 2015. Temps vindran.

Algun dia alguns..... tindran que demanar perdó per tanta incongruència. Temps vindran.