14 de desembre 2007

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Collons tios aneu forts o esteu faltats o teniu molta rao , jo crec que teniu rao ara a Valencia es fan rics a l¡arago també ho faran i al final los del Segarra Garriges i los del Canal imperial de Aragon i los del Xerta Senia vendran l'aigua i aqui mos queixarem de Port Aventura i de Las Vegas als Monegros i queixant-nos quedarem.Sense aigua i sense compensacions . Bon negoci si senyor . teniu rao jo `penso demanar explicacions als que mos convocaven a manifestacions.Cornuts i pagar el beure és aixó.

Anònim ha dit...

que foten ara amb això dels bancs d'aigua, que es aixo? esteu deint que amb aquests bancs d'aigua es pot vendre l'aigua per usos privats?

Anònim ha dit...

Pos estan dient que es podrà vendre aigua per a altres usos , dit clar i català si Aragó te com us exclusiu tota l'aigua de us agrícola, o el Segarra garrigues com diuen que l'agricultura gasta molt pos podrà vendre aigua , si en ai´xo guanya més que fent olives o arrós pos millor per ell.Claro que si això ho controles un organisme public ... llavors els diners podien anar per la defensa del riu o del delta i s'armaria la revolució dels carques i dels ecologistes-Carques disfressats de progrés) ara no diran més que lo necessari per dissimular. Ja els hi va bé lo govern d'Aragó i Montilla.-POs si a ells los va bé a mi també jo tinc arrós i podré vendre l'aigua - Per mi no tindria que ploure hasta que me la compressen embotellada collons de ignorants

Anònim ha dit...

mentres uns venen aigua amb aquests bancs, al Delta ens fotem i anem cap atras. Ja està be de prendrens per tontos.

Al Delta volem aigua. Ara veiem perquè s'oposaven els manys al transvasament, perquè l'aigua la volien i la volen ells!!!!