19 de febrer 2007

La Nostra nineta dels ulls, el projecte Universitari

Quasi tots els projectes que es porten a terme a l'Ebre troben el seu origen en l'acció de govern de CiU. És normal, això permet al tripartit atribuir tots els defectes als 23 anys de govern convergent. Tenim que reconèixer que els projectes tarden temps abans no es poden adjudicar. Si algún projecte té les seves rels en una obsessió dels alcaldes i dirigents de CiU és la universitat a les Terres de l'Ebre, la privada i la pública. Aquí hem de fer justícia a Marià Curto, i a tots els que el van secundar, i desprès al Conseller Mas-Colell. No farem història, per a què? Mas-Colell és a universitats el que Trias és a sanitat, no cal dir més. Ara el Campus Universitari de la Rovira i Virgili tornava a ser la nostra primera prioritat en el programa electoral, la nostra nineta dels ulls. Estem preocupats, el dia 5 de febrer varem presentar al Grup unes pregntes ORALS EN COMISSIÓ. El 12 de febrer va entrar al regitre del Parlament. Volem escoltar el que té que dir el Conseller en Seu Parlamentària. Us invitem a seguir-ho. Quan tinguem la data us la comunicarem, i invitarem als interessats a assistir a la sessió. Desprès continuarem.



Pregunta al Govern per tal que sigui contestada oralment en comissió:


Quin és el capteniment del Govern en relació al Campus Universitari de la Universitat Rovira i Virgili a les Terres de l'Ebre?









Pregunta al Govern per tal que sigui contestada oralment en comissió:


Quina és la previsió del Govern pel que fa a les inversions en relació al Campus Universitari de les Terres de l'Ebre?






Pregunta al Govern per tal que sigui contestada oralment en comissió:

En quin estat o moment es troba el projecte del Campus Universitari de la Rovira i Virgili a les Terres de l'Ebre? Per quan es té previst la seva implantació?





1 comentari:

Xavier Tomàs ha dit...

Benvolguts,

Us felicito per la vostra iniciativa en referència amb el Campus a les TTE de la URV. Aquest és un projecte més que estratègic per a les nostres terres, és un dels principals eixos de futur a les nostres terres.
No podem renunciar al campus, al espai propi en matèria universitària que ens permetrà dotar-nos d'una més i millor formació superior i sobretot, més específica amb les necessitats econòmiques i laborals del nostre territori.

Us animo per tant, a seguir treballant en aquesta línia.