02 d’agost 2009

HORTA ESTÀ VIVA.

Horta està viva i en ganes de tirar endavant .Ha dit Àngel Ferràs, alcalde d’Horta al diari de Tarragona.
A la mateixa entrevista l’alcalde recorda que encara no fa un any “ els veïns van votar a favor de preservar el paisatge i contra la instal·lació d’aerogeneradors. La Generalitat s’hauria d’adonar d’allò que sempre ha demanat el poble”.

“Horta està viva” ha afegit . Des del poble, l’impacte paisatgístic és mínim , li pregunten . “És mínim. Però el balanç en vides humanes ha estat molt greu, això ha magnificat l’incendi”, diu Ferràs

“Horta està viva i vol tirar endavant, el turisme de natura i cultura són dos valors que mantenim i volem oferir” Diu amb seguretat l’alcalde.

Ebrediputats ho certifiquem: Horta està viva i conserva tot el seu atractiu. Val la pena comprovar-ho.
Horta és avui un poble unit i amb projecte de futur. Volem retre un homenatge a tot el poble, a tots els regidors, de tots el colors, de tots els partits , especialment a Jesús Carbó. Amb qui més enllà dels punt de vista politics, ens uneix per sempre un sincer reconeixement, una sincera amistat.

Un agraïment a tots els veïns, encapçalats pel seu alcalde i regidors. “Horta està viva , vol tirar endavant”. Horta té cultura, paisatge , projecte , voluntat , unitat i orgull. Horta té present i futur.

Ebrediputats esperem poder col·laborar. Gracies Horta , ens heu donat , ens esteu donant una lliçó com a poble. Horta està viva , més que mai.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Ebrediputats ha dit...

A partir d'ara l'administrador del bloc moderarà els comentaris, i únicament permetrà que es publiquen els que trobe que enriqueixen el debat sobre l'article publicat. Els demés no es publicaran.