01 d’agost 2009

MIRI’NS A LA CARA CONSELLER: NOSALTRES ACUSEM!!!
Noves dades apareixen en torn a l’incendi d’Horta.(Veure la Vanguardia) Altres acabaran apareixent. S’ha volgut aixecar un mur de silenci. Se’ns ha volgut fer callar.
Es volia i es vol fer callar a tot un poble.
Es va voler desprestigiar a tot Horta. Es va insinuar que no eren solidaris, que no eren agraïts. Van voler fer callar al seu alcalde i als seus regidors. Van voler intimidar als Diputats de l’oposició. El nostre delicte?? Saber i voler saber la VERITAT.

Mire'm als ulls Conseller. Jo era alli !!! Va dir Xavier Pallarès. Miri’ns als ulls Conseller TOTS nosaltres érem allí!!!. Sabem que els bombers, els GRAF van donar la vida per nosaltres.
Volem dir ben fort i clar : Ojalà no haguessin d’haver pagat aquest preu.
MÉS FORT ENCARA : Els que érem allí pensem i afirmem que ES TENIA QUE HAVER EVITAT. VA HAVER RELAXACIÓ , com va dir l’alcalde , els alcaldes , els regidors i tot el poble d’HORTA.

La reacció tan virulenta contra les declaracions sinceres d’un alcalde al mig del foc, amb 4 bombers morts acusant-lo de poca sensibilitat i de polititzar , ja deixaven veure que alguna cosa es volia amagar. De veritat algú es creu que en aquells moments l’alcalde pensava en política??.
Ni L’alcalde D’Horta , ni els regidors feien política . Com ho demostra l’exemplar actitud dels regidors de l’oposició, al costat del seu alcalde, al costat de la VERITAT, sense colors politics.

Ara es demostra qui feia política i qui instrumentalitzava els sentiments per tal d'evitar responsabilitats.

Algunes de les preguntes que formulàvem al Parlament avui tenen més sentit que mai!! La recomanació de llegir el blog solidacat.blogspot.com, és encara més actual que ahir!!

Repetim preguntes que ja hem fet.: MIRI’NS A LA CARA CONSELLER!! MIRI A LA CARA D’HORTA CONSELLER.

És cert que un helicòpter es va enlairar i va poder salvar entre 10 i 20 bombers? Com és que no hi havia més Helicòpters preparats? A quants en podien haver rescatat??
Miri’ns a la cara conseller : Per què no vol fer públiques les gravacions d’aquelles hores? On són conseller els mòbils dels Bombers? Per què no vol una comissió d’investigació ??

Qui estava al lloc de comandament quan s’escoltava XARLY.. OO , XARLY... OO?
On eren el Delegat del Govern , els responsables d’interior?

El BRIF van rebre ordres diferents a les del GRAF?? Per què??
Per què tanta manca de respecte institucional cap alcaldes, regidors i diputats ?? Per què fins el President Montilla va demanar silenci davant una actitud tant prudent com la del poble d’Horta?
Per què una actitud tant virulenta i manipuladora com la del diputat del Govern SR Paladella??

Per que se'ns ha volgut fer callar??
Miri’ns a la cara conseller , si pot.:
Per què se’ns ha volgut fer callar?’!!! PER QUÈ ?!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Pregunteu a l'Alcalde i regidors i sabreu que vol dir virulenta i manipuladora!! o veieu e-noticies.
Felicitats diputats, al menys sou valents. No calleu!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
panxampla ha dit...

Us segueixo bastant perquè m'agrada llegir coses de gent d'ideologia diferent. Considero dramàtic el que heu fet amb els darrers articles. Quan va passar la nevada de 2001, a Mas li van dir de tot injustament des de l'oposició ja que era imprevisible que passaria allò, ara vosaltres heu fet el mateix amb el foc, com hem d'anar a votar? Ja em vaig esborrar de votar a les darreres eleccions i no crec que hi torni més amb els espectacles que feu els uns i els altres. Sembla que xaleu del foc i del constitucinal. Per cert, vosaltres, com a diputats, sabeu perfectament que el constitucinal no és independent i que hi ha tota mena de manipulacions polítiques. Això sí, us val més ridiculitzar barretina i fer campanya profoc.

Anònim ha dit...

Es curiós Panxampla. Molts de natros ens hem passat la vida escoltant peticions de transparència i demanant veritats?’ Ara els diputats, alcaldes i regidors fins i tot regidors de l’oposició van demanar una investigació al Parlament i els van voler fer callar. De veritat creus que és el mateix que les nevades?? No t’esgarrifa el que diu la Vanguardia?? Escolta els regidors d’Horta , els de l’oposició, tant dolent es demanar que s’investigui de manera independent sota la direcció del Parlament?? Això és fer campanya pro foc? O és intentar que no es torni a repetir un succés tant dramàtic??
Fixat com tu sense voler, suposo, desqualifiques. Campanya profoc? Xeic quina acusació més fonamentada!! Fer una comissió d’investigació és el mínim per intentar evitar que es repeteixi!!
En quan al Tribunal Constitucional. Tothom pressiona. Poder. Però ningú ho diu, són d’aquestes coses que si es fan.... no es diuen. Per que si es diuen li dones permís a un enemic més potent a fer el mateix i a més a més perds capacitat d’influència, quedes com poc demòcrata. Com li demanarem al PP que no pressioni ? Com a PSOE que no ho faci?? Un país petit nomes te la democràcia com defensa. Si dius que tu com govern vols pressionar estàs perdut. Com diu l’article fas el tonto. Cosa que per cert ja han dit reconeguts analistes politics en torn a aquest afer.
Ah una precisió final, no soc cap “holligan” de CIU , l’he deixat de votar, no se si el tornaré a votar a qui si se que no votaré és a ERC , soc un desenganyat dels republicans. Poder no voti. Però per que jo voti, els diputats han d’escoltar el meu poble i defensar-lo amb valentia. Soc de Terra Alta.

Anònim ha dit...

La veritat diuen que de vegades fa mal, però encara així tots la volem.
VOLEM LA VERITAT !

Ebrediputats ha dit...

A partir d'ara l'administrador del bloc moderarà els comentaris, i únicament permetrà que es publiquen els que trobe que enriqueixen el debat sobre l'article publicat. Els demés no es publicaran.