14 de febrer 2009

EL GOVERN PSC PSOE DIU NO A L'EUROMED

El Ministeri de Foment torna a negar la possibilitat de què l’EUROMED faci una parada a l’estació de l’Aldea.

A instància del Senador Joan Ma. Roig que demanava la parada de l’Euromed a l’estació de l’Aldea, el Ministeri de Foment torna a negar aquesta possibilitat argumentant que l’oferta comercial és suficient per cobrir les necessitats de transport, tant dintre de Catalunya com a la Comunitat Valenciana.

Foment també argumenta que una parada a l’Aldea suposaria un retard en el trajecte, i que això es incompatible amb la realització de freqüents parades.

Una vegada més, critica Roig que des del Govern no existeix cap sensibilitat cap a les Terres de l’Ebre ni es té en compte la seva situació estratègica entre Barcelona i València. I sobretot, que aquesta possibilitat de parada de l’EUROMED afavoriria el dinamisme econòmic de la zona i el reequilibri territorial.

Dimarts 10 de febrer de 2009


EUROMED, A-68 , CABAL ECOLÒGICEns preocupa, i molt l’actitud dels senadors d’Entesa i dels diputats del PSC-PSOE. Una mostra: La passivitat davant l’actitud del Ministerio de Fomento vers la parada de l’Euromed. Actitud que contrasta amb la demagògia i agressivitat que van mostrar no fa tant vers el mateix problema. Contra el PP és reivindica millor.

Denunciem la complicitat del PSC amb el PSOE de Castelló i Terol amb la seva ofensiva per aconseguir que la A-68 surti al mar a través de Morella i Vinaros pel traçat de la N 232, en detriment de Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona. Reclamen el desdoblament de l’Eix connectant la A-68 de Gandesa amb el Port dels Alfacs i la continuïtat de la A-68 fins la seva sortida al Camp de Tarragona. Ens preocupa especialment l’actitud del senador Sr. Sabater, que coneixedor i coresponsable com és de la marginació a la que es condemna a Terres de l’Ebre, encapçala falses polèmiques per tal de dissimular la responsabilitat dels ministres del PSC i del propi grup parlamentari, que participa de la majoria de Govern a Madrid. Sorprèn el silenci del senadors d’Entesa davant aquests problemes i altres com l’inexistent i revisat a la baixa, cabal de l’Ebre. No fa tant tots ells titllaven de traïdors i venuts a determinades forces polítiques. Són corresponsables, deurien assumir responsabilitats i donar explicacions.

És cert que han acceptat que la A68 surti al mar per Vinaròs?? Acord ja signat pel seu partit. És cert que han acceptat un cabal menor per fer possible les inversions previstes al Pacte d’Aragó, com el projecte Gran Scala als Monegros i altres? És cert que coneixen el retard del desdoblament de la denominada autovia de l’interior? És cert que tenen instruccions de buscar la confrontació política per tal de debilitar Terres de l’Ebre ? És cert que es vol frenar el creixement d’aquelles zones on el PSC no sigui hegemònic, entre elles el Delta i TT de l’Ebre? És cert que el 2on pla Territorial forma part d’aquesta estratègia?

És cert que els partits que formen l’Entesa Governen Catalunya i configuren la majoria de Govern al senat a Madrid????

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quanta raó teniu!!!
Per al PSC-PSOE, Terres de l'Ebre només serveixen per complir les quotes de protecció, mantenimt-les aturades mentre la resta de territoris creixen. És una burla.
Sí a l'Euromed!
Sí a l'A-68!
Sí a la protecció integral del riu!

Anònim ha dit...

la veritat és k estic molt decebut amb el socialistes però més amb los de ERC i los senadors d'Entesa estos man ben fotut i enganyat. avui ai vist a Puigcercos i parlava de los sociates kasi vomito eiks!!! Com pot criticar a aquells a aki ell fa gran i los dona lo govern i van junts al senat. Los vaig votar vos juro que NO los votare i que fare tot lo que pugue per k no los vote ningu.A vatros res, prou fare dienli al Pere de Flix k ni ara ni mai més . Ni al poble.

Anònim ha dit...

K vos pensaveu i vatros aneu d'angelets. Lo Bel va de bo i si poden no nomes no lo faran lo 3 pont , si poden li desfaran hasta lo pont de l'Estat. OKo k van a per vatros i de pas a per natros. Manolo Tomas ja te lo que volia. Un monument i trankilitat per a casa seva i l'aigua pera els atres.Visca Arago.