14 de maig 2008

AL CAT . UN NO


Demà assemblea del CAT, es debatrà la portada d’aigua a Barcelona. Entenc que prèviament seria obligació del President i del Consell d’administració el garantir aigua pels consorciats. La raó de ser del President és el CAT. A hores d’ara no estan garantides les puntes d’estiu del propis consorciats. Al Cat a l'estiu falta aigua.

Sí, és cert que de la concessió que té el CAT, no es consumeix tota a l’hivern. No és menys cert que a l’estiu en falta i el CAT no pot garantir les demandes dels propis consorciats. A ningú se li escapa que és podria embassar aigua sobrera de l’Hivern per garantir les necessitats de l’estiu. Com les formigues. Com és que el president no treballa per això??

Un altra qüestió, si sobra aigua dels pous de Reus i Tarragona, perquè no renuncien a part de la seva concessió d’aigua i així no tindríem problemes d’aigua a l’estiu??

Si els hi sobra aigua per què en prenen de l’Ebre.??

Certament les preguntes aquí estan. Demà votarem.

Cal explicar que el vot al CAT és ponderat. En funció de la concessió. Qui més reserva paga més vots té. Els dos grans consumidors són Reus i Tarragona. La votació la tenen garantida; la ruptura de l’esperit unitari del CAT també.

S’han passat, s’estan passant.