04 d’abril 2008

UNA MENTIDA, UNA IMMENSA MENTIDA


Sembla que semblava, era que era un mes de Novembre. Baltasar, planteja al “Ministerio de Medio Ambiente” Ministra Narbona i Director General la possibilitat de “tocar” el Segre. Sembla ser que no li van dir si, més bé no. Un compromís, un prec: No tocar-ho , amagar-ho fins després de les eleccions. Els tècnics van continuant reunint-se i treballant la proposta. La proposta tenia i té resistències dins la pròpia conselleria. Es va filtrar amb l’ànim de parar-la. Ho van saber sectors del moviment social?? Van decidir no dir res per no “interferir en les eleccions”? Finalment ho varem saber CIU, i ho varem fer públic. Ho van negar. Mentida.


Ramon Espadaler ho va preguntar al Parlament i el conseller Baltasar va mentir “oficialment”, solemnement al poble de Catalunya, o si preferiu als seus representants. Una immensa mentida.

Després van intentar dissimular-ho amb “no és un transvasà és un vas trans".
ZP, els contesta .

UN ERROR UN IMMENS ERROR.

El desgavell és immens, el Delegat del govern amenaça en dimitir, si es fa una cosa que sap que no es farà i desgasta al seu soci de govern, els vots del qual són imprescindibles per legitimar el seu lloc de govern. El socialistes callen i deixen que els socis es cremin, esperant heretar els seus vots. El Carmel, l’apagada. L’aeroport col·lapsat i no transvasat. Desacords de govern amb l’AVE , amb la MAT, amb el 4t cinturó. Baralles amb el govern amic. Què més ha de passar?? Preguntàvem fa molt poc al bloc.


Aquí ni hi ha qui mani, aquí no hi ha programa de govern. Quan els problemes són prou importants el govern desapareix. Montilla no hi és. Els consellers s’amaguen.

Per solucionar problemes complexes es necessita cohesió i coherència, i això és impossible amb un pacte com el del tripartit. És per això que cap estat o organisme seriós fa aquest tipus de pacte. Un error, un immens error. El govern, aquest govern, el pacte, aquest pacte és el problema.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

en tan bé que estariu valtres governan en Montilleta...no?

bueno de fet ja va ser a ells als primers que vau anar a buscar per governar després d'haver-vos baixat los pantalons en ZP en l'Estatut,

teniu raó en vatres ja s'haurien fet coses i solucionat els problemes, tindriem la interconnexió de xarxes, lo Roine, lo PHN, 3 o 4 Segarres-garrigues més,... lo que fes falta per tal de que quatre plataformeros no us tornesin a prendre la cadira,

teniu raó i us la dono, en vatros tendirem veritats

Anònim ha dit...

Pos no crec, que estesem bé. Estaríem bé governa'n sols i posant condicions al transvàs.Creant organismes com lo CPIDE que ara acabaran reivindicant ERC (amb l'excusa de representació del territori, ja ho fa ales seves mocions).Tindríem un pla de Protecció del delta, inversions, un cabal ecològic, un organisme que podria dir si o no en funció de les nostres necessitats, tindríem los regadius gota a gota per estalviar aigua , 3000hh de filtres biològics per garantir aigua neta a les badies. Tindríem poder polític i estratègic gracies a la clau de l'aigua i com no tindríem manifestants a dojo que no podrien suportar l'èxit continuat d'un govern al que no poden ni vorer per sectarisme ideològic.Ah!! soc militant de CDC, dels que dieu transvasistes, i no m'havia sentit mai tant orgullós de ser-ho.

Anònim ha dit...

Los representants d'esquerres de les T.E., com sempre, hipòcrites e ignorants. Hipòcrites anant darrera la pancarta, que gracies a ells no hi ha transvasament e ignorants per que no s'esperaven aquesta situació i que han trait al territori sense fer cap inversió que tant van pregonar.
Pero, pensant-ho bé, si s'ha fet inversió. La despesa de l'increment de gent colocada a dojo, per a no se que, pero que paguem entre tots els ciutadans de les T.E. Aquesta es la inversió.

Anònim ha dit...

com ja he dit al primer misatge, teniu raó, amb valtres hi hauria un govern més coherent i que aniria a governar sense dubtes ni contemplacions,

ho heu demostrat durant 23 anys de Pujol,

però amics Pujol ara ja no hi es, i és la raó per la qual ja us heu quedat 2 vegadesfora guanyan i tot, si hagues seguit Pujol no us capigue dubte que hauria estat de nou President,

si voleu tornar a governar us haurieu de plantejar de canviar les formes (llepa a ZP tampoc es plan i ho sabeu), i no dir com va fer ara a l'hora de fromalitzar Govern que ERC no era la vostra primera opció que ho era lo PSC de Montilla,

que esperaveu...?

i ara ERC us oferien 3 senadors per formar grup al senat i dieu que preferiu los del PESOE,

en que penseu machacant continuament als partits catalanistes més que al PP...?

Signat: un Pujolista resentit

Anònim ha dit...

molt bona reflexió, a vore si els nostres dirigents de CDC (que no de UDC) prenen nota...

i si no que al congres vaiguent pensant en una renovació a fons que ja toca