02 d’abril 2008

LOS SOUS SÓN VIDA


SOUS SÓN VIDA.

Lluís Corominas, diputat i conegut dirigent de CIU rep un SMS de Terres de l’Ebre que diu : "Estos" de ICV, ERC, PSC- PSOE tenen un nou eslògan, diu: Lo sou és vida , sí al transvasament.

Em direu: Això val per tots. Nosaltres, tothom ho sap varem ser titllat de traïdors, no ens ve d’aquí. Poder algun partit tindria que demanar-nos perdó.
Com no ho faran , tenim el suficient sentit del humor per dir-los que s’estudien el nou eslògan.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Sancho i companyia, no teniu vergonya! quin cinisme. Qui us ha de demanar perdó a vosaltres? però si també sou tranvasistes com tots!
poca vergonyes!
ah! i no tant de sms al parlament i més treballar, que per això cobreu.

Anònim ha dit...

SANCHO continues sense dir res de la interconnexió de xarxes????

se us veu lo plumero

LA INTERCONNEXIÓ DE XARXES TAMBÉ ÉS UN TRANSVASAMENT

dieu clarament NO!

Anònim ha dit...

SANCHO, ARA JA ENTENC LO TEU SUPORT AL PHN DEL PP

MÉS CLAR....

ESPERO QUE ET FAIGUEN PROFIT ELS DINERS QUE HAS COBRAT I QUE COBRES DE L'EMPRESA: GENERALITAT DE CATALUNYA

AGUANTAR LO QUE VAS AGUANTAR DE LA PLATAFORMA QUAN ERETS DELEGAT S'HO VALIA

SALUT,

Anònim ha dit...

Sancho i Pallarés, a mi que sóc un ciutadà de a peu que no milito a cap partit i que sóc membre de la PDE aquest eslogan no m'aplica ja que no tinc sou per defensar la meva terra,

però a vatros.....

sense comentaris

Anònim ha dit...

No era el tripartit el que ens havia de salvar? que foteu que d'ells no parleu? a Sancho i a altres se'ls va martiritzar per defensar unes mesures de control que ara no tenim. Ara ni mesures de control, i tota l'aigua que voldran.

Quin plumero se'ns veu a natros, es que no te n'enteres, anònom de les 09:09, llegeix els articles, i a part d'apendre algo, veuras la possició que allí diuen sobre este tema. No val això de mirar solament els dibuixos...

Me semble que us ha tocat això de ficar-se amb els vostres sous... estos del tripartit, quan et fiques en la seva butxaca se fiquen més serios!!!!

Anònim ha dit...

El delegat del govern Salvado, vol dimitir si es fa el transvasament.
Aqui es veu la "venuda" que ha fotut ERC amb aquest tema.
Jo demano la dimisió de:
Lluisa Lizarraga.
Marta Cid.
y ademés de tots aquells càrrecs amb cadira i cobrant del PSC, ERC i ICV.
Ara be, jo els pregunto ¿els agradaria que fessim el mateix que amb ells?
Aquells que insultaven, escunpinyaven, que tirben sal, i un llarg etc.
Vaja colla, abans ni una gota i ara... Venuts,la gent del territori ha de pasar factura a aquest tipus de politics.

Anònim ha dit...

abans de parlar preguntals que pensen Trias i Mas de la interconnexió de xarxes,

que si no potser l'indocumentat que faràs lo ridicul siràs tu chato

i tan Pallarés com Sancho cobren lo mateix que Marta Cid

Anònim ha dit...

Esta molt bé però que molt bé les reacciones dels anònims. Si poques vergonyes (DIUEN)Se vos veu lo plumero continuen . Però si Sancho ja fa temps que ha sortir del armari, si ell ho diu NI Trans ni anti trans. Si ho explica , ells cobra un bon sou de diputat , quan ho deixe cobrara un bon sou de METGE. Se vos en fot a la cara perque `pot ho no ho enteneu que ara venen l'aigua aquells que l'atacaven si demanar perdó a ell i a la gent per mentir i a mi per utilitzar-me i fotrem un aigua que és de tots com si fos vostra, per prendrem per tonto i ah resulta que tothom sap i si no ho sap vos ho dic que los plataformeros sabíeu lo del TRANVAS ABANS DE LES ELECCIONS I VAU CALLAR. au a cascar-la, mai més tornareu a manipular a la gent com ho vau fer. Per cert tinc nmolt clar que lo del Segre no es fara ho diu ZP i lo delegadillo que diu després de llegir aquest eslògan.. Dimiteixo si es fa: Lo que vol dir se que no es farà. Ja ja ja ER ICV PSC manipuladors, los altres es deixen manipular no se lo que es pitjor i veniu a donar lliçons de...... ignorància.

Anònim ha dit...

no sé si se'n recordarà de fer de metge que ja fa molts d'anys que xupa del bote de la política,

Anònim ha dit...

aquest slogan de ben segur que el heu tret del consell comarcal de la terra alta oi?

Anònim ha dit...

ES Ben cert que l'equerra sempre té rao , Baltasar s'amaga baix les pedres i aqui cuatre xiquilicuatres, holigans de lo impresentable caieu en la provocació de Sancho.Té rao , heu de demanar perdo, per lo que heu enganyat, per lo de poc inteligents , per fanatics, per no ser de pensar ni d'entendre, per voler fer combregar en rodes de moli i per pessssaaaaats que no sabeu sortir del I CIU més.

Anònim ha dit...

No teniu vergonya ni n'hau tingut mai.Com podeu fer escrits tan carregats de cinisme vatros que teniu lo cul a la trona ampegat amb loctite.

Anònim ha dit...

Vergonya? per què? per dir el que és? qui s'escandalitza per estos posts? qui no se sente aludit, que no pateixe!!!! el problema ve quan algun se ssent aludit, i brama al cel.

Anònim ha dit...

Amb loctite s'apega lo cul a la cadira?? Veig que los de ERC ho heu apres rapid pèro lo que em teniu quexplicar es quan tel despeguen quanta part de cul es queda per que a vatros vol van despergar amb males formes, MNaragall vos va fotrte fora pèr demagogs, i heu tornat a apègar-lo en la mateixa pega . Deu donar gust.

Anònim ha dit...

no aquest eslogan s'ha tret de l'Ajuntament de Batea, no del Consell