04 d’abril 2008

BALTASAR NI VE NI SE'N VA:ES QUEDA


El conseller Baltasar ha suspès la seva visita a l’Ebre. Dirigents de la Plataforma l’han qualificat de covard . Ebrediputats ja fa dies que vam qualificar de covarda la seva actitud, concretament el 26 de maig.

Un govern es pot equivocar, o pot defensar mesures en contra l’opinió d’una part del territori, el que no pot, el que no deu fer és ser incoherent, mentir i no donar la cara.

Recordo com el President Pujol va venir a l’Ebre a explicar la seva postura davant tothom, incloent alcaldes, empresaris, sindicats etc. On és Wally, perdò vull dir Montilla?

Recordem, com L’Artur Mas va venir a explicar les al·legacions al PHN a la Plataforma a l’I DECE després d’una famosa votació al Parlament. Recordem Felip Puig reunit a la seu de la Delegació i en un famós viatge a Sant Jaume, a Espadaler, junt ells sempre el Delegat. Tots , tots van donar la cara.

Un govern ha d’estar cohesionat en lo que defensa i en lo que representa. El delegat representa al govern, en lo bo i en lo dolent. És un sainet l’espectacle de conseller contra conseller , Delegat contra govern. Govern contra govern amic. La investidura que els legitima a tots com govern deu incloure un programa de govern i no només uns càrrecs que exercir.

Mentir, amagar-se, no reunir-se, no donar comptes és la vida del mal govern, és la tarja de presentació del covard.

Baltasar: No ve ni se’n va, es queda. Com Montilla. On és el President?? L’Ebre sense President. Catalunya sense govern.

Però ells es queden.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui no habia de venir a les T.E.? Es veu que per qüestions d'agenda ho ha pogut venir. Deuria estar fent els amidaments de capacitats dels mercants per portar aigua a bcn.

Anònim ha dit...

Hola compatriotes,
Sóc de les Terres de l'Ebre,d'arrels lleidatanes i nacionalista català.
Certament, CiU es va equivocar en la seva posició envers el PHN del PP de fa uns anys. No vàrem estar encertats...A l'Ebre i al Segre no els hi sobra aigua.
El tripartit 2 ens està superant amb escreix. Som la riota d'Europa, i a sobre el "jefe" Zapatero és qui mana a la plaça Sant Jaume.
Ara bé cal fer memòria,molta gent que s'oposava al transvasament de l'Ebre ho feia de fe coordinats per la Plataforma en Defensa de l'Ebre, però n'hi havia molts que els duia l'interès polític eixoplugats sota l'esmentada PDE per enderrocar o fer desaparèixer CiU a l'Ebre...
On són els que feien tant soroll per aquell temps...que fins i tot van arribar a llençar sal al president del nostre país, Jordi Pujol. On són els actuals alcaldes de Benifallet, Miravet, Deltebre, Batea,...No diuen ni piu.
Ara hem vist quina era la "nova cultura de l'aigua" que prometien els que actualment ocupen la Generalitat: captacions puntuals d'aigua=transvasaments, persecució de la pagesia, aigua en vaixells, aigua en trens, mentides, cap inversió per protegir el Delta de l'Ebre, cap inversió per fer navegable l'Ebre, centralisme barceloní...
Cal que defensem la nostra terra, cal que mirem al futur...però no podem oblidar certs aspectes del passat.
Gràcies.

Anònim ha dit...

noticia d'ultima hora: aquell que deia que seria "la veu de l'ebre a madrid" sembla ser que te una greu afonia i no se li ha sentit ni "glups"...

Anònim ha dit...

Les restriccions d'aigua a Barcelona han començat amb l'amenaça de multes a aquells que reguen jardins, omplen piscines o renten cotxes. És lamentable, penós, que el que estan fomentant, i ho aconsegueixen, és que els veïns es denunciïn uns als altres per ús indegut d'aigua.
Aquest govern de "desgovern" es basa en la prohibició, en el control, en la denúncia, en la penalització als ciutadans. Totes les solucions passen per la "pèrdua de llibertat" i mal ús de la democràcia. Estem perduts.

Anònim ha dit...

com ja he dit al primer misatge, teniu raó, amb valtres hi hauria un govern més coherent i que aniria a governar sense dubtes ni contemplacions,

ho heu demostrat durant 23 anys de Pujol,

però amics Pujol ara ja no hi es, i és la raó per la qual ja us heu quedat 2 vegadesfora guanyan i tot, si hagues seguit Pujol no us capigue dubte que hauria estat de nou President,

si voleu tornar a governar us haurieu de plantejar de canviar les formes (llepa a ZP tampoc es plan i ho sabeu), i no dir com va fer ara a l'hora de fromalitzar Govern que ERC no era la vostra primera opció que ho era lo PSC de Montilla,

que esperaveu...?

i ara ERC us oferien 3 senadors per formar grup al senat i dieu que preferiu los del PESOE,

en que penseu machacant continuament als partits catalanistes més que al PP...?

Signat: un Pujolista resentit

Anònim ha dit...

Pujolista resentit. Saps que l'oferta de CIu és formar un grup catalanista amb ERC i deixar-li diputats per que tinguin grup propi i ERC prefereix l'entesa amb el PSOE. Com es que quan CIU vota amb la mateixa papereta contra Bono. Resulta que ERC que fica insisteixo la mateixa papereta vota en contra i diu que ciu s'absté. Has escoltat Carod que a l'Ebre presenta mocions contra Baltasar l'interconnexió de xarxes i el transvasament del Segre ara acusa a CIU I ZP d'anar contra el govern, per fer lo que les seves mocions demanen??.Si resulta que ZP li dona la raó a les seves mocions.
T'asseguro que Carod trencara ERC , trencara el catalanisme polític i acabara trenca'n el govern , espero que Catalunya sobrevisca.

Anònim ha dit...

Sóc Pujolista i per tant no sóc d'esquerres,

lo que veig, detecto i apreció en aquest blog (no ho estic ensumiant), és que esteu ensegats i encarnizats contra ERC,

i quan el PP estava al Govern en ells ereu uns gatets,

crec que la vostra estrategia és erronia, i cer que gracies a vatros tindrem un govern PSC molts d'anys (sense vergència es clar),

Convergència és qui aspira a la Presidència (no esquerra) i si no busca complicitats mai no la tindrà, de majories Pujol no n'hi hauran més (Pujol i les ircustàncies eren les que eren) i tornar el lo PP... que voleu que us digue

Convergència a de començar a fer gestos, soltar lastre i fer els deures

Anònim ha dit...

Precisament a aquest post a qui es denuncia és a Montilla , ara bé lo important és denunciar lo que passa i ERC a Terres de l'Ebre encapsa-la una estratègia de confrontació molt difícil de desmuntar, el fet és que Marta CId té com enemic a CIU. Territorialment ERc i CIu es confrontaran molt de temps per que ERC busca i buscara el cos a cos . Mira Carod com sempre culpa CIU i Mira Ridao com busca el cos a cos.CIU ha de fer la seva política. I qui menys cultura de govern té és ERC i ara s'ha destapat Baltasar, Saura. .