28 d’abril 2008

La TAULA DE LA SEQUERA.


Avui a les 6 de la tarda es reuneix la “Taula de la Sequera”, a Pedralbes. Hi anirem, els representants de CIU serem Ramon Espadaler i un ebrediputat, F Sancho.

La taula no té res a veure ni amb el CPIDE,ni amb la comissió de la sostenibilitat. Com recordem el CPIDE tenia poder de decisió sobre cabals mínims i cabals sobrants, podia participar la societat civil, tot i que part hi renunciés. Abans de qualsevol acció tenia que garantir la Protecció del riu i del Delta. Una interconnexió reversible i feta amb l’estalvi dels regants va tenir 30 mil al·legacions. Tinc la sensació que res d’això serà possible a la Taula de la Sequera.

Abans de sortir del Parlament comento amb Ramon Espadaler les declaracions d’Iceta respecte a la congruència de ERC. A tots, tot els hi va bé. A la taula com al Parlament faran pinya, ni una proposta, ni una de les propostes sigui de l’oposició sigui de representants socials serà tinguda en compte. Res afectarà a la denominada "cohesió del Govern", res. A costa de la credibilitat de les institucions. Tant els hi fa, Catalunya no és la seva prioritat,Terres de l'Ebre tampoc . Ho és la cadira diguin el que diguin. Als fets ens remetim. Al final els hi donaran un “Pin d’or”

1 comentari:

Anònim ha dit...

I a que aneu??