28 d’abril 2008

TE'N VAS, ET QUEDES??: ÉS IGUAL !!!!!!Fi de setmana, mogut? No tant, tot previst, tot previsible. Falsos moviment de cara a la galeria.

Com deia un conseller: Estem còmodament instal·lats. I tant!!! Molt ben instal·lats. Res a dir, res a criticar excepte el fet que se’ns vol fer veure una incomoditat que no existeix.

Amposta va ser l’escenari d'una notícia ja anunciada i assumida per davant i per darrere. ERC proclama la vigència del Compromís per l’Ebre. Però a l’hora no es desmarca de l'interconnexió. El matís: Té que ser reversible, la quadratura del cercle.

Proposta que CiU ens hem cansat de repetir fa anys i panys. Mesos enrere ja proclamàvem que l’Ebre a l’estiu és deficitari , el CAT també i necessiten aportacions. La reversibilitat era una característica “sine qua non” de la nostra proposta. Llavors érem traïdors, ara això es el Tribunal de la Rota. Dogma de fe, veritat beneïda.

A primers de febrer ebrediputats sota el títol, “Molta tinta i poca aigua” anunciàvem l’oferta que se’ns feia en torn al Segarra Garriges . Explicàvem com l’aigua de conca amunt és imprescindible pel riu . Avui Rialb, el Segarra Garriges, s’utilitza per desqualificar el Roine. Només cal veure la publicació per saber de quin color ideològic parlem. Deu meu quanta hipocresia!!!!!! Certament quanta inconsciència!!!.

També al febrer proposaven un eslògan alternatiu al famós “Si tu no vas, ellos vuelven" . La nostra versió deia “Si tu no vas, ells es queden” . I tant que es queden!!!

Ara, un altra versió crida a la manifestació d’Amposta. Divertit.
El anar i el quedar-se, sembla el quid de la qüestió: No l’aigua, ni la coherència, ni el govern, ni la gent. El quedar-se.

Té, ja poca importància si es dimiteix o no. Més ben dit cap importància. Queda tant clar el paper dels delgats i de les delegacions; que dimitir o quedar-se és indiferent. Desautoritzats, pel govern i pels partits el paper de les delegacions ha quedat tant devaluat que és ben indiferent el que facin . Total no serveixen per res.

No direm massa cosa més, perquè al final , com ja està científicament demostrat el que passi és i serà culpa nostra.
El desprestigi de les institucions , la credibilitat perduda. El paper del govern , dels càrrecs de responsabilitat. Terres de l’Ebre i el seu paper estratègic, la vegueria. Etc. Res importa, l’únic que importa es salvar (mai més ben dit) “Al Soldado Ryan” .

La manipulació política torna a ser enorme, a les webs, als blocs, als mitjans i al carrer. Acuso. Sense esperança, però sense renuncies durament: Acuso!!!!!.

Te’n vas o et quedes, vagis o no és igual, tot esta manipulat. Igual faran el que voldran!!!! Sense tu i per decret!!!

3 comentaris:

Manel Zaera ha dit...

Indignació amb tot el que està passant.

Anònim ha dit...

ERC sou uns botiflers i escolanets del PSOE. A Madrid votaran en blanc, bé donaran un xec en blanc a ZP. ERC aquí no plega ningú

Anònim ha dit...

Jo voldria preguntar-li al Sr. Zaera, de quin bàndol està?
Vostè li recordo estaba alineat amb el "Fòrum Amposta XXI", auspiciat pel PSC, amb España i Montañana.
Va fotre llenya a CiU a diestro i siniestro i ara diu que està indignat.
Pos vol que li digui una cosa, rentes la jaqueta, no vulgui ara a fer i dir no se el que, quan aixó lamentablement la gent de CiU ja ho vam dir, pero llavors erem bitxos raros.
ERC-PSC-ICV s'han venut, pero ben venuts, aixó es el que pasa.
Prengui tila per que si s'indigna pel que pasa, li pot afectar a la salut.