16 de gener 2008

IDECE.


IDECE??.

Avui hem tingut sessió d’IDECE ; s’ha reunit el consell rector de l’organisme.

L’IDECE podria, deuria ser un organisme de concertació, de consens , d’aportació d’idees. Un laboratori de projectes i de creativitat.

És tot lo contrari , un organisme burocràtic i sense esperit. Una perfecta inutilitat , mai s’ha vist una pèrdua de temps tant ben representada institucionalment. Ajuntaments , parlament , consell comarcal, societat civil , sindicats , Govern escenificant un debat que no existeix.. Rentar lo cap del matxo ; perdem temps , sabó i diners. Temps de silenci , de paraules buides, temps de govern tripartit. Burocràcia contra creativitat, dogmatisme front iniciativa, temps de govern d'entesa .

10 comentaris:

Anònim ha dit...

No perds cap opoprtunitat per a desqualificar a l'esquerra, fins i tot les teves vacances.

Aixo no es normal, si de veritat ets moderat i lliberal pot ser hauries de buscar altres opinions abans de publicar els articles. L'imatge que dones es d'un Acebes català.

En camvi no he trobat ni una proposta o solucio a cap dels teus articles.

Si els sectors moderats, lliberals i moderns no imposen les seves maneres, CiU esta abocada a convertir-se en un PP parlant en català ( en public ) , si no es que ja s'hi ha convertit.

Anònim ha dit...

L'esquerra es desqualifica "per se", l'IDCE no es util de cap manera, es curios com si es proposa una navegabilitat diferent no se'n vol ni parlar i es diu que no es presenten solucions, o com si es propossa separar i retringuir les creences religioses al ambit privat i per tant no a l'escola pero si a fer mesquites , no es veuen solucions o si es proposen models sanitaris molt propers als dels paisos social- democrates , no es volen ni vore.O a lo millor jo no se interpretar els escrits. Qualsevol critica de l'oposicio es veu com Acebes : Sintoma de poca capacitat de dialeg,jo si els votare i trobo que la seva capacitat critica és molt limitada , si pequen d'algo és de prudents.

Anònim ha dit...

Collons, Collons té raó lo primer post , en lloc de ser tant babaus tindries d’haver votat en contra la llei de l’ICS i no tanta comprensió en lo que els voteu al Parlament , perquè feu bona a una esquerra dogmàtica que no es capaç d’acceptar critiques. Com se poden queixar del que feu o dieu si aneu amb el lliri a la ma. Si lo que passa aquí i allí passes amb un govern de Ciu a les webs i blocs d’esquerra lo millor que vos dirien seria traïdor, fills de... . T’ho diu un treballador de la salut que veu com se degrada la sanitat i com vatros sou de “constructius”. La vostra proposta d’autonomia de gestió als centres se la van passar pel forro , la teva predica de un model retributiu diferent , ni cas , negocieu la llei de l’Ics la voteu i a damunt poden dir lo que diu el primer post, post té raó apreneu. Més mala llet i menys socialdemocràcia. O és que creus que ells escolten ningú.

Anònim ha dit...

La feina d'un diputat de l'oposicio és criticar al govern , lo que no fora normal seria lo contrari. Dic jo.

Anònim ha dit...

Un laboratori de projectes i creativitat però en quin àmbit? territorial? sectorial?...? no sé, explica una mica més...

Anònim ha dit...

Per anar a les reunions del IDECE quan paguem els ciutadants a cada escalfacadires?

Amb la Diputació, Delegació i Consells Comarcals no n'hi ha prou de estructura supramunicipal ?

No podeu disoldre-ho això del IDECE i amb estos euros fer CAPs i Hospitals que ja està bé de tenir serveis tercermundistes i pagar com los del primer món

Anònim ha dit...

Roger l’IDECE era i va ser un lloc de confrontació i aportació d’idees i també com no de consens : Institut de Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre. Allí es va consensuar el primer Pla Territorial de Catalunya. En l’època de Solans , les discussions i aportacions urbanístiques van ser importants . Pere Torres va impulsar, desprès una visió de territori molt dinàmica i progressista . Un govern, unes forces
polítiques que van generar a l’Ebre tanta expectativa que reclamaven participació i dinàmica popular , tenen l’obligació de utilitzar un instrument com l’IDCE d’una manera més , com t’ho diria , més imaginativa , amb participació i debat intel·lectual més potent : És un desert , és burocràcia pura la seva Directora té un perfil polític tant limitat que fins i tot crec intuir que avorreix al conseller però aquest Govern és un exercici de poder, un equilibri intern, burocràcia organitzativa i un fracàs - avorriment extern.
Ebrediputats

Anònim ha dit...

"Un que no us votarà", trobo que en els artícles d'Ebredipuats es troben argumentacions i sobretot PROPOSTES. Si no ho veus així, és que no ho vols veure així, no perquè no estiguin

Anònim ha dit...

Algú em pot dir com va acabar el desfalc de l'IDECE?

I ara? em sembla recordar que ara fa uns mesos es va denunciar irregularitats en el mateix ens?

Com està el tema?

Anònim ha dit...

Es que era "uno de los nuestros" i es va acabar pagant entre tot lo poble i silenci que tal dia farà un any

Salut !!!