17 de novembre 2007

L'ABOCADOR DE TIVISSATots recordem les eleccions municipals del 2003 i les eleccions del mateix any al Parlament de Catalunya. Un del punts de més interès va ser l’abocador de Tivissa, i tot el que van dir, i ara apliquen aquells partits que ara donen suport al Govern. Parlo clarament del que van dir partits polítics com ERC, ICV i PSC, es va parlar de què si ells tenien la responsabilitat de govern clausurarien aquest abocador. Com la clausura no podia ser, van acordar impedir l’entrada massiva de residus i la procedència dels mateixos que no fos de fora de les comarques veïnes. Que bonic.......

Ara, aquesta mateixa setmana s’aprova tot el contrari que van prometre, aproven entrada il·limitada de tones, la procedència de les mateixes s’amplia, en definitiva aproven tot allò que van dir que no farien, això sí, ho fan a canvi de diners per tona entrada a l’abocador.

Serà interessant mirar com es posicionen els diferents partits que formen part del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, també serà bo mirar que diu la plataforma, o ara tots callaran, i si callen per quina raó.

També escoltarem que la culpa és de CIU, bé aquesta excusa ja no se la creuen ni ells, el Tripartit fa més de quatre anys que governen i per tant aquesta ampliació de tones i d’àmbit geogràfic ha estat aprovat en majoria del Tripartit.

Voldrem escoltar, si es que ens donen oportunitat, sentir les bondats d’aquesta instal·lació, tot allò que abans era dolent o podia causar danys irreparables, ara sembla ser que no és cert.

Simplement des de CIU denunciem un cop més les promeses incomplertes, denuncien que hi ha Alcaldes al territori que ho van passar malament i ara al cap de pocs anys ja no recordem el que es va dir i s’aplica tot el contrari. El cas és no fer massa soroll no sigui cas que es desperti la bèstia...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

però els que maqnen ara tenien que tancar-lo i ara el que fan és ampliar-lo, Tranquil Pallarès que ja ho arreglarà Paladella i el nou alcaldillo de Bot

Anònim ha dit...

No hi havia un aquifer? Que era un crim fer-lo? ara tot si val l'esquerra d'aquet pais té bula i els altres a treballar; ells diran lo que vulguin són els nous rics. Comopdament instalats i a no fotre cop, els nous burgesos: menga geure i no fer res. Visca Psc, visca Iniciativa, visca ERc(espero un xolo u altre).

Anònim ha dit...

El nou alcaldillo de Bot ja té prou faena, si la vol fer. No cal que des de Tivissa us poseu amb la gent de Bot.

Anònim ha dit...

Pallarés com és que ara vols tornar al consorci de residus.Potser el seguidisme a Sabanza a tocat a fí.De ben segur que els pobles de la Terra Alta que vàreu sortir del consorci pagueu les escombraries bastant més cares.rectificar és de savis i el temps posa a cadascú al seu lloc són dites típiques del teu company de partit de l'altre costat de riu.
Donde dije Diego.......

Anònim ha dit...

No, ni molt menys, paguem menys que al consorci, altra cosa és si tornant al consorci la comarca hi guanya. No us penseu que necessitem almoina de ningú. Vosaltres que vareu dir que la recollida la faria el consorci i ara resulta que finalment ho donareu a una empresa privada, per tant aquí rectifica tothom