18 de novembre 2007

SÓM REGIONALS, RENFE.


Demà dilluns molts estudiants,treballadors, gent de les Terres de l’Ebre agafaran el tren. Patiran tota mena de retards, tindran que fer transbord. NO sóm de rodalies, sóm la gent de “Regionals”. Que sona a “Regiones i provincias” o bé a “segona categoria regional”. Ara que la nostra expressió “Terres de l’Ebre, sóm un forat negre” en quant a inversió, ja és un dels grans èxits del "Govern d’Entesa contra el poble". Ara toca deixar clar que "ni rodalies sóm" i per no tenir, no tenim ni dret a aquests bitllets gratis que prometen la Magdalena Álvarez i els seus socis del tripartit. Crec que arriba l’hora de la insumissió, de no pagar bitllet, si el servei no és el que ens correspon. Fem una crida als alcaldes, a la societat civil a reivindicar lo que ens pertoca, poder ens quedarem sols però ho haurem dit: Els drets de la gent són sagrats i iguals per tothom. Els de "Regionals” també tenim dret a un servei com cal. Si un ciutadà dels nostres pobles, dels governats per CIU, davant un deficient servei no paga, el seu ajuntament l’ajudarà, no estirà sol . PROU OBLIT, REGIONALS TAMBE SÓN SEVEI PÚBLIC .

5 comentaris:

catalunya.ffw ha dit...

Francesc,

A l'Olla de Grills s'ha obert un debat interessant: o PSOE=PP o CAT=PSOE.

http://olladegrills.wordpress.com/2007/11/18/o-psoepp-o-catpsoe/

T'hi apuntes?

Marc Arza
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Anònim ha dit...

Madí a 59 segundos, " no es pot descartar mai un pacte post-electoral amb el PP " catalunya fast forward jajajajajaja feu pena cyu, cyu!

Anònim ha dit...

I DEL PACTE PP+ERC A LA GALERA Q EN DIUS. EL Q FAS PENA ETS TU... CIU I EN MOLT D'ORGULL

Anònim ha dit...

molt bé molt bé, desviant l'atenció, com sempre. A veure si d'una vegada per totes teniu dignitat i responeu alguna cosa amb coherència.

Anònim ha dit...

El que esta clar és que CIU mai va fer president de Catalunya a Un Menbre del comite central d'un partit espanyol i espanyolista ,Qui a fet presi Montilla no ha estat Ciu, la investidura de Zp , l'estabilitat de Zp es deu a ERC , i ERC no assumeix res del que fa ZP , perque té que assumir CIu lo del PP??. Quan no teniu arguments recordeu un pacte i oblideu altres els vostres. Pregunto i Tivisa que? i l'aigua que=??