11 de novembre 2007

UN CABREIG SIMULAT, UN CABREIG INTERESSAT


Uns dies atras, mentres perdiem passes pels passadissos del Parlament, ens anunciaven la necessitat de reaccionar del PSC, la situació esdevé insostenible, deien.

Al dia següent TV3, la d’ells, anticipava les frases del discurs, encara no nat, encara no fet, que Montilla havia de llegir a Madrid.
Bon dia Catalunya, són les 8: Es fa saber que cal ajudar Montilla i salvar el Tripartit. L’operació imatge està servida.

Montilla llegeix aplicadament el discurs; parla de possible desafecció i emfatitza la paraula “cabreig”. Bon dia Catalunya: la màquina propagandística està en marxa. Magdalena Alvarez respira tranqui-la, un mig somriure, un lleuger moviment de cap i un profund sospir. Montilla, amb els seu simulat cabreig l' ha salvat.

Dos dies després, es constata que la pressió a la que estava sotmesa la tal Magdalena a baixat , Montilla ha rebaixat els seus plantejaments. ERC, es relaxa. Una jugada in, intel·ligent. Fins al Ple del Parlament.

Ara, Montilla i el PSC ens tenen que explicar fins on arriba el seu cabreig: Fins on?
Demanarà la dimissió de l’Alvarez ? O ens demanaran el vot.....pel partit de la Magdalena? I... aquest escolta Espanya, aquesta desafecció, on va ? On arriba? Afecta al comitè federal del PSOE? Afecta al grup parlamentari a Madrid ? Es cabrejarà Montilla pel vot del seu grup, el del PSC- PSOE, als pressupostos?

Els cabrejos simulats, les desafeccions interessades són un insult als ciutadans que tenen raó per estar emprenyats, i als qui els volen robar fins i tot el cabreig i la rauxa. Lladres de causes... que els hi són alienes, farts d'egolatria; ara tenim una vella - nova espècie al govern : Confortablement instal·lats, ocupes de cap de setmana, agitadors de despatx institucional, independentistes a temps parcial. Són els “ Cabrejats” de cotxe oficial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu ets tonto o que?? No saps que MOntilla és lo PSOE i que nomes es tracta de no predre vots.Qui Vota ZP , VOTa MAgdalena Alvarez i uns pressupostos que a Terres de l'Ebre donen l'1% de miseria , Qui vota Montillas vota Zp , perd Catalunya - Montilla Emprenyat?? de qué?? però los Cuni i los periodistes "progres" los defensen i no tenim res a fer. Al final abstenció, és lo que volen , Jo votere contra tota esta colla de torracollons i mira que los de CIU esteu atontats , però vos votare pera tocarlos los anous i avore si acabo amb lo tri i lo ZZZZ Pol culo a Catalunya. Ara, si pacteu en lo PP surto al carrer a perseguir convergents, com vaig fer l'altra vegada.

Anònim ha dit...

Són uns experts en desviar l'atenció. Quan veuen que se'ls escapa algo de les mans, i que ja la seva premsa no ho pot controlar, van i fan alguna cosa per a desviar l'atenció. Ja ho vam veure quan el Carmel, i ho veiem ara amb els trens. I aquí ni dimiteixen, ni aporten solucions, solament fan una pasapalabra