06 d’agost 2007

INFRAESTRUCTURES; TERRES DE L'EBRE.


Cada vegada que parlo o sento parlar d’infraestructures, d’acords, de retards, d’embussos. No puc evitar pensar en TTEE. Aquí ni rodalies tenim, els trens passen i no paren. Les infraestructures porten més retard que els trens.

Tant en la meva etapa de Delegat, com d’alcalde he intentat accelerar les inversions a casa nostra . La sortida de la A7 a L’Ampolla, l’autovia Tortosa, els projectes de carreteres a Terra Alta, Arnes o Batea, el polígon Catalunya Sud, l’estació de mercaderies a l’Aldea, Etc.

Cinc anys després el retard s’acumula, les xifres d’inversió a l’Ebre empitjoren, l’espera és de tren de regionals, retards acumulats, aquí ja ni protestem: el desdoblament de l’eix de L’Ebre, l’anella viària del Delta, l’Euromed, el desdoblament de la 340, els peatges, la regressió del Delta, el desplegament tecnològic etc. etc.

Si encara han de discutir de l’AVE , del Quart cinturó, de la connexió en França .... De “natros” quan se’n recordaran?.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

se'n recordaran quan vinguen les eleccions, i ens tornaran a vendre fum com el que ens han anat venent en les ultimes eleccions que s'han anat fent. Prometien carreteres, trens, hospitals, escoles i moltes coses més. Les mateixes que han anat prometent elecció tras elecció, i que tornaran a prometre.

Unknown ha dit...

Just a la fusta. Tots els governs de la Generalitat, tots, han prioritzat Barcelona sobre altres territoris. Aquí tenim l'exemple més clar, una trista autovia d'11 Km que ha trigat 11 anys a fer-se, i que a sobre, no arriba fins l'Aldea, sinó que es queda a les portes. Igual que qui governa ara culpa segurament massa qui governava abans, qui governava abans no se'n recorda que ho feia.

Anònim ha dit...

Mirem els pressupostos de la generalitat i l'executat amb ciu i mirem al tripartit.

quantes infraestructures o grans obres s'han començat a terres de l'ebre, que no estiguessin començades per ciu, i això que porten 4 anys

Anònim ha dit...

gràcies CiU per haber-nos portay on som amb 23 anys de caciquisme polític.
però, tranquils, los soci¡ates vos copien fil per randa