06 d’agost 2007

EL MEU AMIC ; JORDI GUILLOT.


Les amistats que es forgen de jove no s’obliden mai. Vaig conèixer a Jordi Guillot, als primers anys 70 a una manifestació a les Rambles. De les dures, després ens vèiem regularment a la Facultat de Medicina, compartiem militància, amics, diversions i esperances. Ens apreciem, jo al menys l’aprecio .

Jordi, en roda de premsa insta al PSC i ERC a accelerar un acord sobre les grans infraestructures:

Amb l’objectiu de posar fi a la “greu situació” que pateixen les principals infraestructures de Catalunya, Rodalies de Renfe, aeroport, autopistes i la xarxa elèctrica,que estan provocant un “profund malestar” en la ciutadania. Jordi Guillot, secretari general de ICV, en declaracions a ACN, ha instat a ERC i PSC a accelerar el diàleg sobre les grans infraestructures, especialment el 4art cinturó i la connexió elèctrica amb França.”

Quatre anys de govern tripartit, dos pactes després, s’ha de “accelerar” el diàleg intern del govern. Coneixent a Jordi, deu patir, l’ineficacia del govern del que ICV forma part, el té que fer patir. Deu patir per haver de fer declaracions, reclamant que el govern tingui un acord sobre infraestructures. Quatre anys de govern sense acord en tema tan sensible com infraestructures fan mal .... i tan que fa mal, que ho preguntin als ciutadans, als atrapats a la AP7, als sense llum, als usuaris del tren.

En fi, tinc la sensació que als 70 ja teniem un acord. De veritat aprecio a Jordi. Lamento, però , el gran fracàs que és el tripartit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que dur deu ser estar al govern i ser d'un partit tant antitot com és iniciativa. Quins records veure a Saura i Ribó remugant i oposant-se a tot, ho enyorarien si no fos perque la cadira és bona. Els d'esquerra ja ni diuen res, submissió total. Tot va bé, se suposa.