04 de juliol 2007

JOAN RIDAO




Un breu periodístic m’informa que Joan Ridao, seguia en directe el Debat que anomenen de la nació i que afecta a les nacions. Prenia apunts. Informen que encapçalarà la llista d’ERC “a Madrid”, diuen.

Joan Ridao és un dels millors caps d’ERC. Veient i escoltant Carod, Puigcercós , Carretero, Uriels i altres preclares ments del subordinat partit, un no entén el secundari paper de Joan Ridao.... He de confessar que llegint els seus llibres amb valuoses aportacions, no s’entén el paperot que li tenen reservat. Cada vegada que a la sessió de control al Govern Ridao fa cap i mànigues per salvar el Govern i atacar sense excepció a CiU, el diputat de la trista mirada , em produeix un sentiment de trista- tendresa.

Desaprofitat , un brillant diputat desaprofitat . La pobra realitat del Govern de l’Entesa incondicional , no li deixa sortida. La manca de perspectiva d’ERC i els seus no li deixa sortida, ni discurs. Ara pren apunts d’un debat, on ERC no té paper, ni importa si el té o no. Puigcercós , Carod ja han demostrat la manca d’idees i la seva inquietud per l’ullet de ZP a CIU.

Estic segur que Joan sap molt bé que s’hi juga, quin pa s’hi gasta. El dimecres al Parlament , ben segur tornarà a atacar CIU, com de costum . Quin altra cosa pot fer??

Mentres pren apunts, esperant unes eleccions, que ningú més que ell s’atrevirà a afrontar. Té poc a perdre, ningú d’ERC les espera guanyar . Un brillant diputat, fins ara prou desaprofitat.