04 de juliol 2007

EL PORT DE LES CASES d'ALCANAR, AL PARLAMENT:



El Parlament de Catalunya, a través de la comissió de PTOP, ha aprovat per unanimitat la proposta de resolució presentada pels ebrediputats i el grup de CIU referent al port de les Cases d’Alcanar.
Va ser presentada a petició dels nostres col·laboradors habituals, els amics d’Acord per Alcanar, Units per les Cases. Ens la van fer arribar a traves del fil directe, avui el Parlament avala la seva petició per unanimitat.

La proposta instava al Govern a procedir al dragat i a l’ampliació del port d’acord amb el Pla Especial del Port, la unanimitat en la votació s’ha assolit després que el grup proponent(CIU) hagi acceptat les esmenes presentades pels grups que donen suport al Govern.

La resolució finalment diu:
1-Iniciar les obres de neteja del fons marí per a restablir el calat operatiu del port , adjudicades el 30 de març de 2007.

2- Incloure en el Pla Especial del port de les Cases d’Alcanar la previsió d’ampliació del port amb les solucions tècniques necessàries per tal de millorar la funcionalitat de les infraestructures portuàries.

Una modesta aportació dels amics d’Acord per Alcanar, Units per les Cases a la millora del port. La resolució, que arriba quan ja s’ha iniciat el dragat, dinamitza el Pla Especial del port de les Cases i garantirà la seva millora en futur proper. Tot i això estarem atents per tal que es concreti lo més aviat possible el Pla i l'inici de les obres.

Gràcies i felicitats amics d’Alcanar i les Cases .

1 comentari:

Xavier Tomàs ha dit...

Gràcies i Felicitats a tu Francesc. Com a canareu (de residència) que en sóc, he vist com el port de les cases patia un abandonament progressiu en els darrers anys, fins arribar al límit del patetisme com bé denuncies en la nota de premsa. El Tripartit és incompatible amb l'equilibri territorial, la nostra principal preocupació.