07 de març 2007

Fil Directe: Preguntes des d'Alcanar

Els nostres amics d'Acord per Alcanar ens han fet arribar, a través de l'apartat FIL DIRECTE, una sèrie de preguntes per a formular al Parlament, sobre diverses inversions que afecten a aquest poble. FIL DIRECTE funciona, i els Ebrediputats estem contents per poder realitzar aquesta tasca, la tasca de transmetre les inquietuds de la gent de la nostra terra al Govern. Des d'aquest bloc, us animem a continuar aquesta interacció.



Té previst el Departament de Benestar Social la construcció d'un local d'esplai per a la gent gran al poble d'Alcanar?
Concretament, s'interessa per l'existència de projecte, partida pressupostària i la disponibilitat de terrenys o acord de cessió per part de l'Ajuntament d'Alcanar dels terrenys situats al carrer Mendez Nuñez - P Lluís Companys







Té previst el Departament de PTOP, més concretament l'INCASOL partida pressupostària per tal de continuar les inversions ja iniciades abans del 2003 i després aturades, al Polígon Industrial dels Campets al municipi d'Alcanar?









Té previst el Departament de PTOP, i més concretament l'INCASOL, alguna actuació, ajuda o acord signat, per tal de facilitar la construcció de vivendes de protecció oficial al municipi d'Alcanar?











Té previst el Departament d'Ensenyament prevista consignació pressupostària per tal de procedir a l'ampliació de l'Institut d'Ensenyament Secundari Sol de Riu al municipi d'Alcanar?
Interessa saber si es podrà comptar amb nous mòduls per poder augmentar l'oferta de cursos de formació professional i en quins terminis de temps?