30 de juliol 2009

RECOMANACIONS , QUE EL FUM NO TAPI ELS ULLSAvui va de recomanacions, de lectures significatives.
Ebrediputats recomanem, l’editorial de la Vanguardia que afecta a Horta i a un ebrediputat: Xavi Pallarès. Cliqueu damunt per llegir-la.


Un bon amic ens diu :
Em recomanen un post dedicat a l’incendi d’Horta i la compareixença de Saura al Parlament, És llarg però molt interessant és de lo millor que he trobat respecte al que va passar . Jo que vaig viure de prop els fets i de molt prop la compareixença el trobo molt valent. El blog és http://www.solidarcat.blogspot.com/. Molt bo!!!

Fem un extracte:


PREGUNTES:
Ara volem preguntar. Amb acritud i emprenyats : On era el delegat del Govern a les 11, les 12, la 1, les 2, les 3, les 4.
Qui estava al lloc de comandament? És cert que veïns alertaven que sortiria la Garbinada??
Qui va prevenir les possibilitats d’evacuació?
Els BRIF del “Ministerio” van rebre l’ordre?? De retirar-se a lloc més segur?? Per què no van rebre la mateixa ordre els GRAF? Quan per les emissores es demanava ajut al comandament. Xarly 00, Xarli 00. (La clau per demanar ajut al comandament). Xarli , Xarli Xarli on ets?? La ràdio no tenia resposta. POBRES FILLS MEUS. HEROICAMENT VAN DONAR LA VIDA.
Quan els hidroavions demanaven coordenades , els que després signarien informes no tenien coordenades??!! Segons afirmen testimonis presencials!! 20 minuts per tirar un aigua que ben dirigida podia salvar vides!! Un helicòpter es va enlairar i va poder rescatar a més de 10 o 20 bombers. Com és què no hi havien més helicòpters??. A quans en podien haver rescatat!!!
SOS. ON EREN??: XARLI OO ; XARLI OO!!!!
Vos recomanem la seva lectura complerta: http://solidarcat.blogspot.com/

1 comentari:

Anònim ha dit...

Se'm posen els pèls de punta!!
on eren els comandaments?