30 de juliol 2009

NISSAN , MONTILLA: UNA MENTIDA; COM EL NOU FINANÇAMENT.


Escolto un treballador indignat per l’ERO DE NISSAN. Recordo l’èxit mediàtic del Viatge de MONTILLA a Japó. Va tornar parlant japonès i amb la NISSAN refeta. Un gran èxit !!. Avui 700 expedients i al carrer. Al carrer qui no és de CCOO. Un escàndol. La Generalitat accepta l’ ERO. Si no pagues la quota dels sindicats del règim pots prendre mal. INDIGNE!!!

Escric aquest comentari al facebook, vull denunciar-ho amb tota la meva capacitat d’indignació. És antidemocràtic que el lloc de treball estigui lligat a militar a un determinat sindicat o una ideologia o a un partit. Espero que el cas el sabrem denunciar al Parlament!!! El Paper del President Montilla cada vegada més semblant a ZP , pura propaganda i ineficàcia i mentida permanent!! El paper del Departament de treball patètic; acceptant un ERO que segons denuncien els treballadors i els sindicats no desmenteixen, els “despidos” i “al carrer” van lligats a determinada militància sindical.

Què dirien aquestos mateixos sindicats , les forces autodenominades d’esquerra si el govern fos d’un altre color? Que van dir en casos com la LEAR. El president Montilla es fa ver moltes fotos al Japó. Per que no s’ha fet la foto ara?

Com ja es comença a dir : Si votes tripartit te tancaran la fàbrica!! Pot semblar una broma o pura demagògia: Què ho pregunten als treballadors afectats!! Ells vos diran lo que és demagògia INDIGNE !! Tot plegat INDIGNE!!


Ebrediputats.


NOMÉS UN COMENTARI A LA NOTICIA DE L’ATEMPTAT : ETA ASSASSINA!!