08 de febrer 2009

UNA ADMINISTRACIÓ, BIG MAC( AMB MOLT DE COLESTEROL):


La crisi ens obliga a tots, estem veien massa patiment de la gent; de molta gent. No és hora de callar.

La pràctica clientelar del tripartit era evident, multiplicada per tres. Ho havíem criticat i denunciat. Un clientelisme multiplicat per tres. En temps normals és molt criticable, en crisi és intolerable.

Les dades són esgarrifoses. De 149 alts càrrecs al 2003 hem passat a 240 . Els eventuals han augmentat un 42% . Els sous han augmentat de manera desmesurada, si ens referim als alts càrrecs. Fins el 2003 l'increment era el 2% sense el complement dels funcionaris, ara supera sempre el dels funcionaris. Més de 340 interins ocupen lloc de comandament!!!!! . Avui la Generalitat compta amb més 7500 persones contractades com personal de reforç , pràctica que segons els sindicats, si no és justificada, podria ser il·legal. Amb aquesta proporció és d’impossible justificació. Fins el 2003 mai van superar el 500. De 500 hem passat a 7500!!!! Un disbarat, dos disbarats , tres disbarats!!!!

Si tenim en compte les empreses públiques també s’engreixa molt el personal : 10500 més que al 2003. Sí, 10500!!!! més i amb increments de sou de més del 20- 25%.
Més de 300 alts càrrecs han vist blindar per decret del tripartit els seus contractes , per garantir que sous i contractes puguin ser a la carta.

En resum entre el 2003 i el 2009 el personal contractat per la Generalitat ha passat de 165 mil a 219 mil. 55 mil!!!!! persones més . S’han contractat 55 mil persones més!!!! No està clar per a què , ni per què. Les dades les ha donat el País , gent sospitós d' antisocialisme. Els sous han passat de 6.600 milions a ..9500 milions. En un període on no hem tingut nous traspassos (cosa que admet fins i tot el President Montilla). S’ha incrementat la despesa en personal-(no justificat) en quasi 3000 milions, anuals . Mil milions d’Euros per partit . No hi ha nou finançament que ho aguanti.
Aquesta despesa es menja qualsevol increment de finançament. Ens costen cars, molt cars.
Com el colesterol , millor prevenir. Ara és difícil de curar

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I l'increment no s'ha acabat! Sentia l'altre dia a Tortosa la dona d'un militant socialista: "La plaça singular ja l'han creat per a mi, però no em poden nomenar perquè encara no li han atribuït partida pressupostària".
Ara, ja no surt amb pancartes a protestar contra el govern.

Anònim ha dit...

Les tres de davant l'hamburgesa qui són' Seran ERc PCS i com no ICV?? Seran o no seran??. Molt bo , tu: Lo aveu vist??

Anònim ha dit...

Estos de CiU sou uns autèntics cracks (però cracks del cinisme més pur). Critiqueu lo que féieu valtres abans, només pel fet que ho fan los altres: sociates i republicans. Mireu al Consell de la Terra Alta: si ho fessen los sociates, clamaríeu al cel!! Definitivament, tots los polítics sou iguals... Sniff!!