09 de juny 2008

SR MONTILLA DE QUI S'AMAGA????


Jose Montilla ha visitat l’Ebre. Dic Jose Montilla i no l’honorable president, no per una falta de respecte , sinó perquè entenc que la visita l’ha fet com a partit, no com a president del Govern. L’ha fet de sorpresa. Amb nocturnitat, dissimulo i allavosa. Ho va fer com a partit, no s’atreveix a fer-ho com president. Coherència, valor i credibilitat.

Ebrediputats
, hem reclamat diverses vegades la necessitat d’explicacions a l’Ebre, hem denunciat la covardia d’aquest govern. Covardia i sectarisme. En lloc de venir a donar explicacions i a buscar punts de trobada, el president de la Generalitat ve com militant i es dedica a desqualificar a tort i dret. Mentre el subministrament d’aigua a les puntes d’estiu als municipis del CAT no està garantida.

Parla de coherència i s’oblida les contradictòries declaracions d’alts càrrecs del seu partit que el dia abans de la seva decisió de parar “una interconnexió” apostaven per “aquesta interconnexió”. Dos noms Carme Figueres, Zaragoza. S’oblida de l’inefable senyor Zaragoza afirmant que es faria la canonada del Segre i després a veure qui impedia el seu ús. Un dia després el govern del PSOE el deixava en ridícul, amb el recolzament callat del PSC. Coherència; més bé ridícul i acabar fent lo que la Moreneta, Iglesias- govern d'Aragó i Madrid han determinat. Lo que ha de venir , vindrà.

El problema del militant Montilla és que diu el que diu, sense cap sentit institucional i sense vergonya intel·lectual. El problema del senyor Montilla és que és com és i no pot ser d’un altra manera. El sectarisme, la manca de rigor intel·lectual són producte de les seves clamoroses mancances. Qualsevol president amb sentit institucional hagués vingut a parlar amb els alcaldes , les institucions i la societat civil; com el seu dia van fer el President Pujol i el conseller en cap Artur Mas. En el cas de Montilla contra el que es vol aparentar ens trobem amb un president covard, que no parla per que té res a dir.

Que es mou pel territori indignament d’amagatotis. No mireu “lo poc que diu” , mireu el que fa.

Acabarem preguntant:
De què s’amaga senyor Montilla , de qui s’amaga???

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres tu quina "afoto". Montilla veien los bous (espanyolos, no nostres) des de "l'embarrera" i a segona fila dels "Jefes".Tot un resum de la Catalunya actual; Pikats i en plena "suerte de castigo i varas".

Anònim ha dit...

mireu-lo bé, lo que esta davant de Montilla no és Antonio Faura???

Anònim ha dit...

Si!!! I lo de la punta Jordi de la Flo, ex alcalde de Deltebre.Tot lliga.

Anònim ha dit...

Il de dalt Gerard Verges, no et fot ...!

Anònim ha dit...

I Sancho quí deu ser, el de les banyes ???.

emigdi ha dit...

Montilla ha estat un covard, s'ha amagat... Passa que el PSOE té bula, davant d'una dreta cavernícola, tothom els vota. I crec que és autènticament incomprensible... Veurem si el seu transvasisme i la seua covardia política els passa factura. Sincerament, sóc molt ascèptic. El desastre de rodalies i el carregar-se l'estatut, no els va passar factura!!!

Anònim ha dit...

anònim de les 18.57. lo de les banyes no pot ser Sancho i tu deus saber el perquè. Ho entens? o és massa subtil per tu??

Anònim ha dit...

home, aquest xicot ha fet el paripé d'una manera escandalosa. Ell i els seus súbdits del psc i erc. Però bé, el país està reclamant a base de crits un canvi i ells fan cas omís. Cal ja anar a eleccions tot i que l'Artur no ho digui!

Anònim ha dit...

Anònim de les 21,07

Subtil, dius ???.

Home, m'ho vaig prendre amb ironia, perquè si ho hem de mirar amb seriositat ...

Jo mai hagués dit unes paraules del Sr. Jordi Pujol com les que diu el Sr. Sancho del Sr. José Montilla.

I si voleu parlar, ell i tú, de covardia, nocturnitat i alevosia, us podeu referir a la traició que vàreu fer a Catalunya quan, després d'haver votat en contra del PHN del PP al Parlament de Catalunya, al cap de pocs dies vàreu votar a favor a Madrid.

O quan anàveu als jutjats a denunciar les "agressions" dels joves de la PDE.

Quina barra !!!

Quina desmemòria !!!

Si tinguèsseu una miqueta de vergonya, del tema dels transvasaments no n'hauríeu ni de parlar.

Au, tot això de bon rotllo, eh.

Escursó ha dit...

Al ultim post,ens dius que al Sr Pujol no li haguéses dit segons quines paraules,dons et diré que ere molt pitjor el que li deiu,si alguna cossa se li pot recriminar a Sancho es el tema dels jutjats, però per no habe continuat amb les denuncies,ja que si no vos sabeu comportar com a persones i vos comporteu com animalets,l'unica cosa que es pot fer es portarvos al veterinari o anar als jutjats,i parlant de barra i desmemoria la vostra,o es que t'oblides de totes les promeses del vostre totem ZP,un incompliment detrs d'un altre,aixó si es barra i poca vergonya