01 de juny 2008

PARLEM DE FLIX???

Sí, pregunto perq uè no parlem de FLIX (amb x com guix).

Pregunto , ningú té res a dir de Flix?? dels llots?? dels treballs?? de plans d’emergència per si .... Només, en parlarem amb la boca molla, als passadissos o en veu baixa. Alguns alts, molt alts càrrecs de la Generalitat m’han comentat la seva preocupació per FLIX . Fins i tot un/una hem deia: T’imagines ? Per llei de Murphy pot petar i si no es fa la interconnexió, t’imagines que petes FLIX?? Tothom ho parla , ningú ho diu.

Només i en veu baixa i a un bloc poc important pregunto : S’han pres totes les mesures?

Està garantit el subministrament als nostres pobles... passés lo que passés? Per què ningú diu res de FLIX (amb X) si en veu baixa tothom en parla??.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo de Flix és verdaderament preocupant igual com ho era fa 8 anys,

però la diferència radica en que llavors hi havia un Delegat que no va dir res d'una contaminació CONEGUDA per molts i de la que es parlava en veu baixa, no era bó de destapar lo delicte ecològic en campanya i negocian la venta d'aigua a València en lo PP,

però amics la merda sura...

Anònim ha dit...

Quan vosté era delegat bé s'en va guardar prou de parlar dels residus de Flix.Com es nota que en tots els anys que va manar CIU vostés feien cultura del NO, del ara NO TOCA.D'això s'en diu oportunisme demagògic.

Anònim ha dit...

Als dos anonims que em precedeixen, quin partit manava a Flix quan Sancho era delegat?
No serà que el que era alcalde de Flix amagava les coses, i com ho va fer tant bé ara li han recompensat fent-lo director de serveis?
Dins de tot, CIU mai ha dit que sigui un partit ecologista, no com altres que si que ho diuen i volen fer trasvassaments.
O altres que la meitat de les inversions al territori van per descontaminar Flix, quan ho tindria que pagar l'empresa i ningu del govern TRI té ous de dir-ho, i ho paguem la gent de les TE amb els diners que anirien a carreteres o altres inversions, i encara hem d'estar contents, però clar com la culpa de tot el que passa encara la té CIU , no passa res.

Anònim ha dit...

Lo de Flix és una de les primeres coses coses que es va trobar lo primer tripartit damunt la taula i aquest cop si es va afrontar, un problema conegut per tots ex-Delegat inclòs i retingut durant 3 anys sense fer absolutament res, no sigues cosa que molestés o pugués afectar a la negociació del beneficiós PHN que segons sembla els absorvia tot el temps, haureu de ficar més imaginació per poder emputar això a algún culpable del tripartit ja que l'alcalde malauradament per Flix aquí no pintava res, Erkimia respon davant la Gene, lo curiós él lo titular del post ara

Anònim ha dit...

No et recordes dels filtres de mercuri que quan eres Delegat vas posar al CAT ?

ai, ai quina poca memòria ...

Mc Calan ha dit...

Pssssssssssssssssssssssssssssst....Parla fluixet... No alcis la veu si us plau...No sigui que la propera riuada programada pel divendres vinent tinguem problemes...

Anònim ha dit...

Quin Delegat va se el que va dir que hi havia mercuri?? Qui era el presi d?ercros llavors ?? Tenia alguna cosa a veure amb el PSOE?? Qui va tallar el suministarment d'aigua a Tarragona per les analitiques de Flix? Qui l'acusava de fer alarmisme? La memoria selectiva de l'esquerra es sempre "historica". La memoria de l'esquerra de l'Ebre és selectiva i culposa. Si algu tè autoritat moral és aquell que per primera vegada a l'historia va dir que hi havia contaminacio per mercuri i que va tancar l'aigua a 500.mil persones-. Mai abans s'havia fet. Per cert és veritat que analitiques semblants havien aparegut amunicippsi amb govern socialista i que van callar com ara???? Sancho parla amb l'autoritat de ser el primer que va denunciar la contaminacio I explicar que els filtres del CAT serveixen per poc.Però veig que voleu parlar poc i dissimulant

Anònim ha dit...

Al primer post. El DELEGAT que calla és lo d'ara. Sancho va denunciar la contaminacio per mercuri. Va ttallar l'aigua Tarragona. On és el Delegat???

Anònim ha dit...

La neteja de Flix es qüestiona i preocupa a la majoria dels pobles de la ribera del riu, i com podeu imaginar, n'hi ha de tots els colors.

Una fuita de contaminació al remoure els fangs implicarà automàticament tancar els pous que subministren aigua a la majoria dels pobles de l'Ebre, i com som pobles on l'aigua no ha estat mai un problema, tenim molt poca capacitat d'enmagatzemar-la, quasi bé diria que anem menjant i fregint, i per tant ho notarem des del primer dia.

Si es produeix una fuita de contaminació, els segons que ho notaran seran els pagesos. Des de Flix en avall es rega quasi tot d'aigua del riu. Us imagineu tallar l'aigua dels regadius de fruita de la ribera d'ebre i dels canals del delta en ple estiu?

Espero que a banda d'una bona execució dels treballs, el govern hagi previst que farà si s'ha de tallar l'aigua. Irònicament, ara que no necessiten els barcos per portar l'aigua a barcelona, els podran enviar riu amunt i podrem omplir les piscines, almenys.

Que no sigui res