14 d’abril 2008

PACTO AGUA ARAGÓN




























El 30 de març publicàvem un post amb el títol de Clamorós ridícul. Advertíem del perill d'obrir les portes a la reivindicació d'aigua del PP valencià. També ho denuncia l'apreciat blocaire Manel Zaera. Amb l'aigua l'Ebre , a l'Ebre català i al Delta ens trobem amb un doble front

Un front exterior ( Aragó i País Valencià) . Un front interior entre conca de l'Ebre i conques internes (Barcelona). La inconsciència del tripartit, aliada amb el tradicional irredentisme, el poc operatiu victimisme de l'Ebre pot portar-nos a totes les derrotes i en tots els fronts. Interior i exteriors.

El PP es prepara per reivindicar.
El PSOE aragonès ja no reivindica ja té el "Pacto del agua de ARAGÒN". Pacte que representa la primera derrota de l'Ebre català. Ells els aragonesos s'han quedat els drets , la clau , la prevalença estratègica i la gestió de l'aigua en detriment de Catalunya i del Delta.
Avui denunciem i advertim que L'Ebre català esta atrapat per una pinça perillosa, entre el PSOE i EL PP entre València i Aragó. La pinça es diu tripartit.

El que va determinar la posició del PSC en el seu dia va ser la batalla interna per la presidència del PSOE entre ZP i Bono. Maragall es va aliar amb Iglesias contra Bono i li van donar el triomf a ZP; i.. l'aigua a Aragó. Aquesta és l'historia del suposat antitransvasisme del PSC, aquesta i no altra. Aliança amb Iglesias que incloia l'aceptacio del Pacte de l'aigua d'Aragó.

Les forces polítiques dites d'esquerra a Catalunya van renunciar a l'aigua de l'Ebre a canvi d'un pacte estratègic .. contra 23 anys de CIU
El pacte que aquí publiquem diu coses tan grosses com:

Partiendo de las estimaciones de estos planes, las necesidades actuales de nuestra comunidad autonomapodemos cifrala en el volumen de 3600hm3. la realización de las obras contenidas en esta resolución van a implicar una demande suplementaria de 2100hm3.

El volumen de agua previsto en este Pacto con destino a necesidades actuales, a proyectos y a reseva estrategica, incluido en este Pacto, y el que resulte de otras regulaciones a llevar a cabo en Aragón en el marco del PHN, se entendera asignado para uso exclusivo en la Comunidad Autónoma de Aragón.


La Reseva estrategica de 3600+2100 s'entén reserva exclusiva d'Aragó.
En funció i gracies a aquest pacte, que políticament va donar la Secretaria General i després la Presidencia a ZP, la resta ( El Delta, Catalunya i altres) ens discuitim per les escurrialles. Dramàticament per les escurrialles.

La major estafa de l'història . Acuso, com testimoni de carrec.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Quants de dies i quina quantitat de m3 estan xuclant des de Aragó amb el famós "Pacto".
Si no recordo malament, Sabaté i Manolo Tomàs estaben donant suport a Zaragoza for "Pacto"

Anònim ha dit...

La clau de tot és aquest Pacte. I ningu en fot ni cas si el Govern Aragones fos del PP estariem en guerra. progres de merda.