14 d’abril 2008

“LA PARTE CONTRATANTE DE LA PRIMERA PARTE”: TRENCA EL CONTRACTE.


Els tres partits signants del Compromís per l’Ebre, han trencat unilateralment el contracte. El Compromís es va signar en format de contracte, solemnement. Es va publicitar abans d’unes eleccions com “més que una promesa electoral”, com un compromís, un contracte amb la gent de les Terres de l’Ebre. Contracte renovat i actualitzat a les últimes eleccions per part de tots els signants.

Certament els contractes es poden revisar per mutu acord de les parts, respectant la voluntat de cada una de les parts contractants. Però no es poden conculcar unilateralment

Trencar un contracte unilateralment no es ni ètic, ni moral i fins i tot pot ser recusat jurídicament. Una via que podria ser explorada per la part perjudicada, enganyada i estafada. Ho suggerim i no és broma.

Els ajuntaments de l’Ebre ja hem denunciat que el CAT no ens garantitza el subministrament d’aigua de boca els mesos d’estiu.

La part política, contractant del compromís trenca el contracte i Ebrediputats denunciem el fet .

És un engany, una estafa. Una estafa que no es dissimula amb conats de dimissió, ni amb fotos d’alcaldes.

Volem ser coherents i repetirem sense cap complex el que sempre hem dit: NO sense els mecanismes de participació dels agents i la societat civil del territori; no sense invitar a participar a totes les parts (altra cosa es que s’hi renunciï) . No sense la clau del cabal i de l'aigua.. No sense el territori. No sense re-equilibri territorial . NO SENSE LA VEGUERIA .

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No passa res.
L'engany va ser fa uns anys o ara?
Abans "ni una gota" i ara sobra aigua?. Cap al sur no donem aigua i si cap el nord?. Una canonada de 60 km que hi portarà aigua temporalment? Qui creu aixó?.
Els polítics (abans a l'oposició) no surten ara agafats de la pancarta i a les portades dels diaris?
Quina és la diferència per no fer-ho?.
No passa res.
No tinc prou amb escrits, vull que estigueu al carrer, a Barcelona, a Madrid, a Brusel.les.
Quina és la diferència per no fer-ho?
Sóm més gent, menys aigua, més necessitats. Ara sobra l'aigua?
Quina és la diferència entre abans i ara? Si no feu el mateix que abans, només hi ha una explicació: LES CADIRES I ELS CÀRRECS.
No passa res.
Feu un favor al territori. DIMITIU!!!

No passa res.

Anònim ha dit...

La foto ho diu tot. A part de trair la PDE i enganyar la gent del territori, actualment alguns dels que anaven al davant de la PDE ja tenen càrrec i cadira.
Pobre Tomàs ell que deia que gracies a ERC-PSC-ICV a part de no tenir cap més trasvasament "ni una gota" haurien de fer les inversions per salvar el Delta.
Que fara ara la PDE, perque divendres R.D. aprovant l'enviament d'aigua.
Gracies tripartit per donar pel sac una vegada més al territori deu dir Tomàs.
Per cert, Carod vindrà de cap de setmana al Delta???