30 d’abril 2008

FINANÇAMENT DEL PROJECTE DE CONNEXIÓ CAT-ATLL



Una de les discrepàncies de CIU amb el decret llei de connexió, deixant apart el fet de ser un decret, i per tant sense esmenes ni al·legacions (Un veritable passeig “ Social”), una de les discrepàncies deia, es refereix a com es finança la inversió a càrrec a la disposició Addicional tercera de l’Estatut. Sempre hem defensat que tota la inversió de l’Estat territorialitat deu entrar en aquest còmput. Ara bé, i aquí rau el nucli del disbarat. Aquesta inversió ja estava contemplada en les lleis de l’Estat del any 2001 i del 2005, amb finançament amb fons Estatals i europeus molt abans d’aprovar-ne l’Estatut.

La disposició addicional 5 de la llei que derogava el transvasament diu textualment:
“El gobierno, en el plazo máximo de 3 meses, mediante convenio con la Generalitat de Catalunya garantizará el acceso a la financiación con cargo a fondos comunitarios, con el maximo coeficiente de finanzación posible

Entre les obres contemplades esta:
“La denominada “connexión CAT-Abrera” que figuraba en el anexo II de la lley de Plan Hidrologico Nacional”

És a dir:
El projecte estava contemplat al 2001 amb finançament de l’Estat va ser retirat al 2005!!! Quan estava previst finançar-lo amb fons europeus!!!
Finalment es planteja al 2008, només tres anys després amb un decret de “mando i ordeno” i amb complicitat del tripartit. (de tots).

500 milions d’euros, per un obra que volen fer-nos creure que és per dos mesos. La mala gestió, l’ineficiàcia, l’engany la pagarem tots. Un despropòsit de mala gestió i mala baba que, pel seu mal cap, paguem al contat. I encara preguntem per què ens abstenim??

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Tota la raó. Ara be, la gent de l'Ebre tenim que apretar fins que ens començen a respectar, cosa que ara amb el paseillo militar (parlen del pp i ojo que li fa la competència el tripartit, son tant fascistes i tan dictadors com ells).
Noves definicions del tripartit:
PSC: Partit Socarrador de Catalans.
ERC: Esperit Ranci Contradictori
ICV: Igualtat Catalana Venuda

alferza31 ha dit...

Continuo meravellat per l'alt nivell intelectual dels comentaris ....

Heu "votat" abstenció per la vostra "Conveniència", com sempre.

I a l'anònim de les 17,17, és tan fàcil fer "ximpleries" amb les inicials de qualsevol signe, que no vull ni qualificar-les. I quan vulgui "tatxar" de fascistes i dictadors a la gent, que es posi davant un espill, que de bén segur en veurà UN.

Apa, tranquil.litat i bons aliments ...

Anònim ha dit...

Al de les 20:03, soc el mateix que el de les 17:17.

Posar d'escut a la gent, es la forma més burda i cobarda per tapar-se de lo mal gestionat i repeteixo "el paseillo militar" que ha fet el tripartit, que son els tres partits que avui governen a la Generalitat.

Per tant, continuo dient que el tripartit es fascista i dictador. Recordo que van signar un "Pacte per l'Ebre", davant la societat civil, que per mi te tanta validessa com anar al notari, un acte amb bombo i platillo.

Ara incompleixen allo que van signar "ni una gota", suposo que de casa vostra, i ara els ho fot un pito, perque el que heu fet, juridicament s'endiu "estafa amb alevosia i nocturnitat".

I respecte a l'abstenció per mi es correctísim ja que natros a diferencia del "tripartit", votem amb responsabilitat i complim. No es el vostre càs com queda palés.

Per la teva informació averigua el perque de l'abstenció, en lloc de manipular i enganyar a la gent per continuar tenint cadira i sou.

Quina llàstima, la sort es que la gent no es tonta i volsaltres no solsament ho penseu sino que damunt la preneu per imbècil.

Ditxo vell: "A cada cerdo le llega su San Martin".

Bebeu tila, pero deixeune per als demés.

Anònim ha dit...

per no perdre la memòria, i perquè a algú li caigue la cara de vergonya:

http://www.youtube.com/watch?v=Vc7h2MUqAgE

http://www.youtube.com/watch?v=nVOC2aYk3rc

tot lo "compromís per l'Ebre" que INCOMPLIXEN los que ara governen lo país: http://diguesdigues.blogspot.com/2008/05/comproms-per-lebre-qu-deia-i-qui-va.html