19 d’abril 2008

CRÒNICA D'UNA DERROTA ANUNCIADA???


Avui les diverses comunitats autònomes s’han pronunciat a favor. Ahir el PP anunciava el seu sempre preparat recurs al tribunal constitucional. Veus de tot el país, del nostre i de l’altre, parlaven de evitar l’ Humiliació a/de Barcelona.

Tot el que toca el PP acaba fent bó al PSOE. La màquina de propaganda “progre” està en marxa, imparable, eficaç. Els pobres “progres” d’aquí tastaran una medicina que sempre havien aplicat als altres.

Els No –transvasaments estan en marxa. No sé en quantes direccions, però en marxa. Inevitablement en marxa. Parlaran de canals, d’estalvi, el que ahir era mentida avui serà veritat. Teoria CPIDE sense CPIDE , ni acord del territori, ni protecció del Delta.

Per a què acords?? Si no ho necessiten??. Aïllats i desarmats sóm innecessaris. Acabarem, hem acabat desunits i radicalitzats; el destí de tota derrota.

Serem capaços de evitar els maximalismes, el radicalisme, les desqualificacions?? Per tal d' iniciar una via d’Acord al Territori. Un gran acord territorial per tal de reivindicar infraestructures i dignitat. Per tal de denunciar la mentida i evitar la derrota . Un acord per la Vegueria. Podríem construir un Gugenheim al mig del delta com alternativa a las Vegas de los Monegros??.

Els No- Transvasaments estan en marxa. Serà la crònica d’una derrota anunciada?? El últims en adonar-se com sempre seran els il·luminats responsables.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui, dissabte 19 d'abril, abans de que es celebrés l'assemblea de la Plataforma en Defensa de l'Ebre, a les notícies ha sortit la Ministra amb tots els Consellers autonòmics d'Espanya, que dient que O.K. a l'aigua per a Barcelona. No sé si Sancho tenia raó abans, ni si en tens més ara, el que sí us puc dir és el sentiment que m'ha provocat la notícia. Tortosa i Terres de l'Ebre, aïllats, un altre cop aïllat, en un món cada cop més globalitzat e interconnectat, aquí apostant pel NO MOS MOVERANT. M'he sentit ridícula de ser de Terres de l'Ebre, ni aigua, ni compensacions, ni lideratge perquè el que ho podrien ser se'ls penja, criminalitza i ningú els vol. La mediocritat s'apodera de tot. Aquí, sols i aïllats, qui ens deurà vindre a SALVAR?, Monti-lla?, Sabaté?, no, ni un ni l'altre, potser també vindrà "Ojos verdes traicioneros... ZP".

Anònim ha dit...

Lamentablement tens raó, la guerra s'ha acabat abans de començar. els socialistes i la seva maquinària de propraganda ja han ficat en marxa el rodillo, que aplastarà totes les veus contràries. Ho faran am sutilesa, i camuflant i enganyant els fets, però acabarant imposant les seves idees, amb la màxima d'evitar restriccions a Barcelona.

I a les nostres terres, sense cap poder pràctic que ens pugui defensar, acabarem perdent la poca aigua que ens queda, i alguna cosa més... les esperances, el progrés i la dignitat. Bueno, alguns segur que no la perderan, perquè ja no en tenen.

Anònim ha dit...

En molta ràbia i fen –me mal a l’anima t’he de donar la raó. Si, la maquina socialista se’ns menjarà. Però tu i els teus fareu poc per aturar-ho. Tampoc ICV ni ERC que ens han venut. Dos coses m’han quedat clares1- vatros no vau enganyar 2 al menys en vatros es varen aconseguir compensacions i les delegacions. Sou més intel•ligents però menys polítics. JO m’he quedat orfe , tants anys apostant per ERC i ara resulta que em porten a la ruïna. Fan president a Montilla i no paren el Transvasament i la CID es fica tota digna prop meu a l’assemblea . Si se’n donessin vergonya trencarien el Govern, però de vergonya no en tenen . Ja teniu raó , ja “Lo sou és vida”. Me fot molta ràbia que precisament vatros tinguéssiu raó

Anònim ha dit...

No et dic lo que ets , ja t’ho vaig dir i prou fort a tu i a Joan Roig . Però vos dec una disculpa , mai, mai heu enganyat sempre heu dit lo mateix. Vos demano que los diguéssiu ben fort que ells , ells mos han enganyat. Que ells són los traïdors i que mai ho oblidarem, mai. Ah i al menos que mos donen les compensacions i les carreteres i la regressió i que mos deixen fer casetes al Delta i al tros i que puguem viure de la mar i tot lo que vatros demanàveu. I digueu-los als vostres que ara no se fassin los santets, que ja estem prou enganyats, a vore si Bel acabarà com Sabaté, molta aigua i poca Tortosa. Ni una mentida , ni una mentida més!!!!!!.

Anònim ha dit...

Mane qui mane pp o psoe,erc o ciu etcetc... als catalanets de peu ens donaran per on s'acaba l'esquena,aixó sí uns en vasselina i els altres sense però pel cul.

Anònim ha dit...

En el seu moment des de CiU es va dir, i aixi ho hem mantingut sempre, que el transvasament el farien igualment entres qui entres al govern, ja que com recordareu tots el PP tenia majoria absoluta i l'atentat va capgirar el resultat. Si, van complir en una cosa en la derogació del PHN, pero amb salvetats i parcialment.
També sabeu tots la manipulació política que varem fer ERC-PSC-ICV aliant-se en la PDE i la provocació que aquest conjunt van realitzar sobre la societat ebrenca contra CiU i el resultats a certes ciutats de T.E.
Ara no es moment de lamentacions ni demanar disculpes, per que entre d'altres coses ara no toca.
Ara toca treballar per a que la societat obri els ulls d'una vegada
i se n'adone que no solament han enganyat a un grup important, si no que han enganyat i trait al 100%del territori.
A més de treballar el que mes em dol es que ens tractin d'insolidaris, per aqui crec que no hem de pasar, per que si podem dir, sense complexes, que els mes solidaris som les T.E. i des de sempre ho hem sigut.