06 de març 2008

MECAGONCONY...AQUÍ NO PASSA RES???Mecagoncony ….. aquí no passa res??


Ho deia el president Pujol: Cal un “mecagoncony”. Un “sisquera”, un “mosenguard”, dic jo. “Sisquera” que la gent reaccione i “mosenguard” que surti una majoria absoluta.

Una sensació de desencís recorre Catalunya, tots el racons del país tremolen d’un fred existencial. Un fred que ens pot paralitzar. És tal la sensació.... Que un expresident, que ens demanava compulsivament el vot, després de 4 anys de Govern d’ell i els seus demana ara el vot en blanc!!! Desencisat de sí mateix, del seus i de les conseqüències dels seus actes. ..... i no passa res!!!. Heribert Barrera, també afectat de fred i de desconcert polític, observador de les actuacions dels dirigents del seu partit; no poden, per raons que tots comprenem, recomanar el vot a un partit diferent al que sempre ha militat; també recomana el vot en blanc ....i no passa res!!!!

No caldrà fer-me pesat per explicar, com hem estat desacreditats com país, depreciats com a societat, menystinguts com persones. Els Bono, els Pizarro que encara ahir insultava a la cara als empresaris gironins, el ZP que ens enganya i menysprea, el Rajoy que ens vilipendia.. Podriem parlar de rodalies, d'inversions, de promeses, de la llei de dependència, d’aeroports. I aquí no passa res??!!!

M’explicava un polític de la franja, com era impensable que a Espanya, a França, a Alemanya, a Anglaterra, a USA. amb lleis electorals molt diferents seria impensable un president que no hagués guanyat les eleccions. Em deia, “por historia, no por ley”. “Todos son Estados, que se respetan” .

I aquí ens poden tractar com a un petit poder regional ....i no passa res?!!!
Ho deia el president Pujol a Amposta, el Sr Montilla va presentar més de 60 esmenes al Nou Estatut, esmenes que d’haver prosperat, hagués fet innecessari el ribot de Guerra i la més que possible guillotina del Tribunal Constitucional. Ara, l’han fet garant de l’Estatut i...... no passa res?!!!!

Els que governen, es manifesten. Són alhora promotors i plataforma. Com volem que no ens faltin.... ...sí aquí no passa res!!!

Ens ha faltat i ens falten, al respecte. Ens han insultat i menystingut. Com deia Pujol ens han escopit a la cara i alguns han fet veure que plovia ...I aquí no passa res!!!

Si aquí no passa res, els Pizarro, els Bono tots i cadascún dels que ens falten al respecte podran passejar-se per Catalunya i preguntar-nos, de què vos queixeu ?? De què vos queixàveu?? Tanta historia per tan poc orgull??’

Si aquí no passa res.... alguna cosa molt greu deu estar passant.!!!!!
Cal un mecagon cony, un sisquera , un mosenguard. ..Tots sabem com. CIU

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Wow ! BIG ONES ! keep files on the servers for future transfers
or sharing.

Manel Zaera ha dit...

Ep, si voleu evitar aquests comentaris brossa activeu l'opció Voleu mostrar la verificació de paraules per als comentaris?, anant a la pestanya Configuració / comentaris del panell de control del bloc.

Ebrediputats ha dit...

Gràcies Manel pel teu consell.