06 de març 2008

CATALUNYA ESTA AMONTILLADA, EL DESAMONTILLADOR QUE LA ...CATALUNYA ESTÀ AMONTILLADA, EL DESAMONTILLADOR QUE LA…Catalunya esta amontillada, el desamontillador que la desamontille, bon desamontillador serà.

Hem anat advertint, ja fa dies del perill d’una majoria absoluta del PSOE. Advertiem del greu risc d’una bipolarització del panorama polític espanyol. Advertiem, de l’agressivitat d’uns, de la manipulació de la por (Si tu no hi vas ells tornen). Donàvem una alternativa de cartell que volia sintetitzar el rebuig al PP i la inquietud que ens provoca el PSOE. La resposta a través dels comentaris ens va arribar, paradoxalment, del canto de simpatitzants d' ERC. Mostra típica de lo que un amic anomena Catalunya amontillada. Ara, els dirigents d’ERC amb un gir a la seva campanya diuen coses molt semblants. Ahir sense anar més lluny semblava que haguessin llegits ebrediputats, ara a ERC els preocupa la majoria absoluta del PSOE, i l’espanyolisme de Montilla.
El concepte d'amontillament, és un concepte polític que explica moltes coses. És el concepte que sintetitza l’adormiment de l’eix nacional en nom d’un suposat abans social. El resultat és l’ensopiment de la consciència.

En tenim molts exemples. La mateixa elecció de Montilla president, és paradigmàtica s’elegeix president a aquell que va liderar les esmenes contra el Nou Estatut, aquell que va liderar l’oposició interna a Maragall per ser massa nacionalista. I és fa en nom de més nacionalisme.

L’amontillament és aquell concepte que fa possible parlar d’independència al temps que et presentes al Senat sota sigles i PROGRAMA del PSOE. Els independentistes catalans són invitats a votar a Barcelona a Senadors del PSC-PSOE, sense possibilitat de votar a ni un d’ERC. Al temps que els seus dirigents adverteixen del perill de un ample triumf dels seus aliats- De bojos.

L’amontillament és aquell concepte que fa possible governar i manifestar-se alhora. Dir sí i no a la MAT. Callar amb la erràtica i nefasta política del aigua. El que fa possible un vot contra el traçat de l’AVE a l’ajuntament de Barcelona i un “bueno, bueno, vale vale” al govern.

És aquell adormiment de la consciencia que fa possible reprovar a la Maleni Alvarez i anar a les mateixes llistes electorals al Senat.

L’amontillament és aquella política que ofega la realitat en nom de l’utopia, aquella política de no fer una truita per no trencar l’ou.

Aquell adormiment de la consciència que fa possible fer President a Jose Montilla representant de l’ala espanyolista del PSC en nom de no se sap quin avens independentista, aquell adormiment de la consciencia que deprecia el vot directe , que justifica els pactes , per acte seguit proposar un exercici de democràcia directa amb un referèndum al 2014.

L’amontillament, és contradicció pura superada a base de adormiment, paràlisi i dissimulo.

És allò que l’Heribert Barrera explica tan bé, és el patètic espectacle de 4 anys, recolzant incondicional i gratuïtament a l’agressor. Acte seguit, ens declarem els més purs i ofeguem qualsevol avens i critica per que l’utopia tampoc és possible. Així amargament anem. Un marasme, en infraestructures. en aigua en política social, un marasme en la pròpia autoestima. Montilla pur , Catalunya és un ajuntament del Baix Llobregat.

Catalunya esta amontillada, és urgent desamontillar-la , el desamontillador que la desamontille , bon desamontillador serà. És Urgent.