13 de febrer 2008

PARLAMENT : PROPOSTA APROVADA


Sempre agrada donar bones noticies. Aquesta ho és. El Parlament ha aprovat per unanimitat la proposta presentada per CIU , defensada per mi, instant al govern a dur a terme les accions necessàries per augmentar el nombre de trens amb parada a les estacions de les Terres de l’Ebre. L’increment hauria de ser immediat en els intervals horaris amb major demanda insatisfeta.

Quan es publiqui el diari de sessions penjaré el debat. He de dir que ha estat un punt amb acord i bon rotllo. La resposta de Salvador Milà, com la seva esmena; a l’alçada i fent aportacions en positiu.

A la meva intervenció, he començat llegint els mails que tenia al mòbil, denunciant un comentari de Catalunya Radio: Ho heu sentit??? A dit que plouria a Terres de l’Ebre, però no a Catalunya, Ho haveu sentit??? Crec que sí que l’he entens bé. (literal del e- mail)

M’ha entens tothom. Ni rodalies sóm. He recordat el Coll de Balaguer i com en l’època Borrell vam perdé trens i estacions. He recordat les reivindicacions d’alcaldes i gent i com la reivindicació de més trens, l'Euromed, era atiada ara per uns, després per altres , en funció de qui governava a Madrid. He manifestat la necessitat d’unitat, el tema s’ho val i per això he acceptat l’esmena. Votació unànime. Ara esperem que respectin el mandat del Parlament.

F. Sancho ebrediputat.