27 de gener 2008

SABATÉ NO ÉS " ZAPATERO REMENDÓN".


Havia al meu poble un “Zapatero remendón” d’origen andalús , amb gràcia i “salero” em deia: Doctor vostè i jo tenim “Don”. Vostè el té com a metge , jo ja veu un “Don” per darrere, però un “Don”.... Ja que sóc “Zapatero” “Remen...Don” . Tenia raó , tenia “Don”, el tenia per tots cantons. Una gran humanitat ; un gran “Don”.

Recordo l’anècdota al llegir les declaracions de Sabaté , desqualificant la candidatura de CIU. Certament , Sabate no és “remendón” , no té “Don”. Ni tarannà.

Desqualifica a Jordi Jané, cap de llista de CIU per la circumscripció de Tarragona. El desqualifica dient : “Presenten un candidat per Tarragona que és de Barcelona”.

A l’Ampolla, presentem(CIU) un candidat a alcalde nascut a la Ràpita. A la Generalitat tenim un president(PCS) nascut a Iznajar. O no???

El fet és que Jordi Jane , no és de Barcelona (no seria ni defecte , ni impediment) . Jordi és nascut a l’Arboç i la seva dona a Vandellòs. No té mèrit això de nàixer a un lloc. El mèrit és treballar i complir amb els compromisos i la gent; com Jordi fa. Mirant les intervencions e iniciatives dubto molt que els candidats de la llista socialista puguin dir el mateix. Tot i això tenen el nostre respecte , independentment del lloc de naixement.

En una clara mostra de clarividència , sosté Sabaté : “ Cal mobilitzar-se per frenar aquells que tant mal han fet a les Terres de l’Ebre”. Mai , m’ha agradat utilitzar categories morals , ni personals en l’anàlisi política. Si és conegueren públicament , motivacions i actuacions d’uns i altres Sabaté no estaria en disposició de desqualificar ningú. No cal , esforçar-se massa. Aquesta vegada Sabaté té raó : “Cal mobilitzar-se per frenar aquells que tant mal han fet als pobles i a les ciutats de les Terres de l’Ebre”.

Només cal recordar el que ha significat el mandat de Sabaté, per al seu partit ,per la seva ciutat, per al seus amics. Fracàs i ressentiment fan mal consell. Cal mobilitzar-se per frenar aquells que tant de mal han fet a les ciutats on han governat, aquells capaços de dilapidar l’esperança de molta gent.Cal fer-ho per evitar que tinguen temptacions de tornar. Cal mobilitzar-se per garantir que noves i velles esperances són possibles a Tortosa, a Amposta , a Ampolla a Deltebre a Perelló, a Terra Alta, a Ribera, a Terres de l’Ebre. Cal evitar que tornin els Sabaté, aquells Sabaté que no saben que el “Don” es troba amb el treball diari ,amb els resultats, amb la gestió feta , amb com tracten als amics, aquells tan pagats de si mateix que ha oblidat que lo important es ser “Remen..Dón” quan el “Don” va darrere i te’l dona la gent.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja he fet aquest comentari en un altra ocasió. Les imatges són impagables Sabaté amb la Magdalena Alvarez i amb el jefasso d'Adif. Sancho moltes vegades no estic d'acord amb tu però esta vegada l'has clavat amb la foto i el comentari, Sabaté nefast, però nefast per els seus, quan va anar als socialistes va fer gran ICV , va condemnar al PSC de TErres de l'Ebre i ha degradat Tortosa.

Anònim ha dit...

Algú me n'ha fet referència i he visitat la web del Congrès dels Diputats. Les dades que m'han donat són certes i objectives:
Jordi Jané 456 intervencions parlamentàries al congrès durant la legislatura 2004-08.
Els tres diputats socialistes de la demarcació de Tgna 132 (entre elles les 19 de la nostra paisana Lluísa Lizarraga).
Qui treballa molt i qui treballa poc o molt poc?
Aquestes dades soles avalen el candidat de CIU.
I tots els que parlen en contra, que ens justifiquen als del seu grup, que no es guanyen el sou!

Anònim ha dit...

Quantes n'ha fet Sabate Al Parlament, xeik? Quantes Sancho? És veritat que el multiplica per 100 o més? És veritat que al Parlament hi havia una cadira al Bar que li deien tortosina , per que sempre l'ocupava Sabate??

Anònim ha dit...

Pos Palladelleta deixa-lo anar ke no cale....Kins exemples de l'Ebre . JKo men dono vergonya d'ells. Sabate i Paladella quin parell.

Anònim ha dit...

he vist ara mateix el bloc de Sabaté. Un home no ha fet res més que viure del cuento és normal que done suport a la Lizarraga, ja que estan fets tal per a qual. Treballar poc i menjar molt

Anònim ha dit...

Amb tot el que esta pasant, i per la manera d'anar enrera del nostre Pais, "DIGNITAT",som CATALANS i al final ho tindrem que demostrar a les urnes, hem d'anar a votar més que mai, això no pot continuar així, necessitem tornar a ser els ¨Catalans de sempre, d'un Pais que era l'enveja de molts per ser pioners i capdavanters en molts temes i projectes. Hem de confiar amb els politics Catalans, hem de votar CIU.