03 d’octubre 2007

Principi de realitat. EL PARLAMENT LEVITA.


Entro al bar del Parlament, amb Quico Homs, comentem les dades del traspàs del Clínic. Ens sorprèn una forta discussió entre diputats del mateix partit, d’un dels partits del Govern. La incoherència del govern al centre del debat.

Al debat de política general van voler donar la sensació d’unitat del govern. Jo vaig tenir la sensació d’irrealitat, de negació del dia a dia. Aquí, no passa res de res. Ei... el President és un Ciceró de l’oratòria, un Kennedy de la praxis. Jo un pobre diputat de l’oposició, que reconec no entenc de res.

La sensació d’irrealitat, plana damunt l’hemicicle. Alcaldes d'ERC es manifesten al territori, xisclen per la gratuïtat dels peatges, els seus diputats rebutgen les propostes que fan referència a aquesta gratuïtat. Al Parlament s’aprova una genèrica declaració en torn al cabal ecològic de l’Ebre. Mentre es contemporitza amb el Pla de conca, es renuncia a la derogació del Pacte d’aigua d’Aragó i no es fa ni referència al transvasament a Cantàbria. La foto, creuen ells que els surt bé. El riu cada vegada amb menys aigua, però amb més declaracions, més paper. El riu necessita aigua i no paper. El Delta necessita pressupostos i no fotos. Els silencis i les fotos, continuaran buidant el riu i ompliran de satisfacció als seus promotors.

Al debat, en el moment de la votació, un diputat d’ERC, el “diputat” que s’havia autoinculpat per la “crema” de “fotos” del rei, va fugir, es va apsentar, per tal de no votar. Què l’impedeix votar en conseqüència al Parlament? La seva actuació publica, només és un gest de cara a la galeria, sense continuïtat al Parlament .

És pot fer President al Sr Montilla escoltar els seus plantejaments i continuar predicar aeroports, peatges independències?? etc. Etc.

Poder sí: El Parlament levita .

8 comentaris:

Anònim ha dit...

quan informareu sobre la vostra activitat parlamentaria? no es el titol del bloc?

Anònim ha dit...

que potser no t'ha agradat el que diuen, o és que utilitzes la tàctica Montilla de respondre algo completament diferent del que t'han preugntat...

Anònim ha dit...

a més a les entrades fa falta la signatura

CyU o C y/o U ?

si no la gent ens confundim

Anònim ha dit...

CiU, CiU, CiU... mal que us foti val més una discussio de CDC i U que un acord de Monty, Carod. Els debats de CDC i U són a favor De CAt i els acords de Monty Carod són contra CIU

Anònim ha dit...

Perill de mort!
Heu llegit quin és el pressupost destinat a Terres de l'Ebre?
Existim o només som fantasmes que protegim un riu?
Pot ser és que tenim unes infraestructures molt més modernes que a la resta de la província i aportar-hi més diners seria un escàndol!!!

Anònim ha dit...

Com sempre la culpa de CIU. Ara els pressupostos de l'Estat tornen a deixar enrrera les Terra de l'Ebre. ERC es lamenta però finalment anirà juntet amb el PSC a les llistes del Senat. ERC sou patètics

Anònim ha dit...

Quan governava CIU no dieu ni piu!

Anònim ha dit...

Cony ,quan governava CIU el que tocava era fer i no parlar,les culpes eren del govern i no dels politics, com toca val? Es van fer moltes coses, per exemple tots els CAp's, tots els hospitals comarcals , escoles i instituts, depuradores, canonades d'aigua potable o no recordeu com eren els nostres pobles fa 20 anys. De quin poble vols parlar, polla blava? Si ha estat governat per CIU parlara per si sol i comparat amb els governats per l'esquerra dogmatica sera un exemple , vols fer la prova polla blava? O és "roja"?