15 de juliol 2007

ELS COL·LAPSES:


L’amic Jordi Xuclà denuncia al seu bloc els col·lapses a les carreteres gironines, el de la AP-7 , jo afegeixo els de les carreteres i la AP-7 a Tarragona, la insuficiència de les carreteres a Terres de l’Ebre , la Variant de l’Aldea Etc. Etc. Cues,cues, cues, manca de previsió i diligència.

Tots hem viscut les cues per fer-se el passaport o el DNI . Ara m’arriben , en la meva condició de portaveu de CIU a la comissió de Salut, denúncies per l'increment de les cues per vacunar-te... per viatjar.

La demanda ha augmentat, Catalunya i els catalans som viatgers, però a més s’ha de tenir en compte la gran quantitat d’immigrants que volen tornar, de vacances, als seus països. La previsió i la diligència, és a dir la gestió tampoc són el fort d’aquest govern.

Presentarem iniciatives al Parlament
en torn a aquesta qüestió , no perquè les votin, perquè ho sàpiguen. Ni així, què ens apostem??.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ep, aquí cal fer autocrítica. A Catalunya tenim lo que tenim, no per qui governa, sinó també per qui ha governat. Sabem perfectament que una carretera no es fa d'avui per demà. L'AP-7 és la que és des de fa anys i panys. Va fer alguna cosa CiU per millorar-la, quan ja des dels governs de Jordi Pujol les cues eren habituals?

Cal saber fer autocrítica i no oblidar-se que hi ha coses que potser no vénen d'ara.

Anònim ha dit...

Té rao Manel, ara bé som 1.200.000 més.... ara ,no abans. Les vacunacions i cues són ara i no abans. Com diu un convergent, si no fos tot molt fort, si no ho haguesim deixat bé com funcionaria la sanitat amb tanta gent nova, cert auto-critica i realisme. Fa 4 anys que governen i 23 que esperen. CIU li va faltar previsió però 4 anys despres això no és rao.