22 de juliol 2007

UNA BRILLANT INTERPEL·LACIÓ



L’ebrediputat Xavier Pallarès, va protagonitzar l’últim ple abans de l’estiu una brillant interpel·lació al conseller d’agricultura Sr Llena. Pallarès va denunciar les mancances de la política agrària del Tripartit 2 : “Vostès no escolten al sector, vostès no responen a les necessitats del món rural” Vostès han fet que Catalunya amb aquest nou PDR perdi un 20% dels pressupostos que es destinarà en l’àmbit de les ajudes a l’agricultura”.

“Però el nucli de la nostra interpel·lació és el contracte global d’explotació. És una bona eina però... ha estat un rotund fracàs, un fracàs rotund”. Va amollar Pallarès, amb autoritat des del faristol. Va ser una brillant intervenció , tant es així que el propi conseller Llena li va haver de donar la raó: “ És a dir, com a departament estic d’acord amb el fet que no hem posat l’orella prou bé i en que hem de millorar, estic d’acord que no hem resolt prou eficaçment o eficientment els contractes globals de la prova pilot.”

En el torn de rèplica es va discutir de la dimissió del Sr. J. Maria Besora, Director General de Desenvolupament Rural amb el mateix to. Poques vegades es veu al Parlament que en una interpel·lació, el conseller de torn accepti les raons de l’oposició. Xavi Pallarès ho va aconseguir , esperem que això ajudi un xic, un poc, al sector. Per això es fan les interpel·lacions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Pero este tio encara és conseller? no l'havien fotut fora? comet irregularitats urbanísitques en benefici propi i prevarica, i resulta que no ha dimitit ni l'han fotut fora.

No m'extranya que li donés la raó a Pallarés, gent com esta té molt poc nivell per enfrontar-se dialèctimanent amb l'alcalde d'Arnes.

Anònim ha dit...

l'agricultura del pais és un desastre

Anònim ha dit...

I Paletilla, que no diu res o és que ja no és pagès. I la gent de Batea que no obre la boca