10 de juny 2007

PALADELLA, UN HOME POBRE O UN POBRE HOME??


Sense cap sorpresa rebem la carta, el confús article de: “Joaquim Paladella. Alcalde de Batea i Diputat al Parlament de Catalunya”, com ell firma.

És difícil entendre els seus raonaments , volta i volta, s’enreda en xifres, números, % , UPTA - PSC, regidors, Consellers Comarcals i disquisicions diverses. Tot per dir que CIU a Terra Alta “només” ha tret 772 vots més que UPTA i PSC junts. És cert, només 772 vots , més.

Recomano llegir l’escrit de Paladella, deixa molt clars els seus objectius, les seves dèries i les seves formes: “La batalla, diu, tingui clar que no ha fet més que començar”. “No li consentim, ni tan sols”. Queda clar a l’escrit que l’objectiu de Paladella és acabar, aïllar i arraconar a CiU. Un objectiu que veiem arreu del país. Aquí amb unes formes que són les de sempre en Paladella, fons i formes de confrontació i xivarri permanent..

772 vots, en una comarca amb 7 o 8 mil vots emesos, són molts vots de diferència per un partit que afronta les municipals des del govern i amb l’objectiu de fer desaparèixer a CIU. Molts vots de diferència

Val la pena llegir Paladella i entendre’l (cosa més difícil), perquè entendre’l, és entendre el per què del seu fracàs i el perquè no fora bó el seu èxit.

Paladella afirma al seu escrit: “senyor Pallarès, ens hauria d’explicar on ha votat aquell empresari a qui vostè va donar irregularment i il·legalment les obres a dit”. No l’importa difamar, o fer afirmacions com la següent: “Quants vots ha pagat amb subvencions irregulars”. Afirmacions que tenen tan poc sentit que no dubtem en recomanar la seva lectura doncs el retraten a ell.

Com alcalde i diputat, pensa que és possible fer allò que diu amb subvencions i obres??. Creu que es poden comprar vots, amb les subvencions dels aiguats? Per ficar un exemple. Poder creu que es poden adjudicar obres com si foren pernils?. Hi ha una dita castellana molt gràfica “cree el ladrón que todos son de su condición”. Un diputat del govern té instruments a la mà per tal de garantir transparència i control d’obres i subvencions, per tant, no pot dir certes coses sense retratar-se. Com tampoc pot escriure “no li consentim” . Però qui es creu que és? Per consentir o no. Això és el que escriu l’alcalde de Batea? Doncs sàpiga que a Terra Alta no acceptem ni dictadors, ni cacics. A CIU no és ni Paladella ni tot el govern qui pot prohibir-li, ni consentir-li res, només la llei, faltaria més. Un diputat del govern té l’obligació de suportar la crítica . Se’n recorda de l’ UPTA i les seves actituds amb els governs de Jordi Pujol.?? Diuen, que qui no té memòria, repeteix errors, aquells als que els hi falten coses materials són homes pobres i si el que falten són valors llavors són pobres homes.

Paladella, no és un home pobre.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

paladella sempre atacant a la persona. Ell fa d'acusador i de Jutge. Quina pena de persona

Anònim ha dit...

Podem parlar de Bot i de les amenaces que aquest "senyor"ha fet a la candidata d'ERC. Amenaces personals i amenaces de feina. Aquest Paladella es creu que tothom és com ell. Creu que la gent no tenim poder de decidir per nosaltres mateixos. Paladella és un dictador i un pocavergonya

Anònim ha dit...

Estan bons els pernils?

Anònim ha dit...

de què va això dels pernils?

Anònim ha dit...

k un dia va volcar un camió a Batea cerregat de pernils.Al cap de poques hores el camió era al mateix lloc però de pernil no va quedar-ne ni un. Sembla ser que gent de l'Ajuntament o propera al mateix va fer bona collita. Va sortir publicat al diari de tarragona.

un home just ha dit...

Quina llàstima! Teniu que acudir a mentides i difamacions per amagar les vostres vergonyes.
No se si home pobre o pobre home però si que home honrat, mentre que vatres en cap cas podeu dir
lo mateix.
Referent als pernils segur que en vareu menjar alguna talladeta,ja que mentres dieu que hi eren els que no hi eren els de CIU els anaveu menjant, pregunteu als vostres regidors de Batea.
Per cert els diners que vareu tornar eren prèstec o robats?
El ladrón se cree que todos son de su condición, però no ho son i per tant no val a dir mentides sino es demostren i dels vostres robatoris
en hi ha proves i confesions.
Pocavergonya és qui diu coses que no son i a conciència, pregunteuli a la a "candidata de ERC a Bot" si li ha parlat alguna vegada a Paladella?
SI FOS VERITAT EL DE PINOTXO PORTARIU UN NAS QUE NO PASSARIEU PER LA PORTA!!

Anònim ha dit...

Hosti , hosti este home just sona que deu ser just molt prop de Paladelleta, molt pero just, molt prop. Diuen que a Batea, no es mou res sense qwue ho digu l'home just.

Anònim ha dit...

Sou feos i lladrets!!

Anònim ha dit...

que pasa en el ayuntamiento de batea que sus trabajadores, dejan el trabajo y se van del ayuntamiento supongo que sera que estan descontentos,,,

Anònim ha dit...

ME AN DICHO QUE DOS TRABAJADORES DEL AYUNTAMIENTO DE BATEA FUERON SANSIONADOS CON UNA FALTA GRAVE Y DOS TRABAJADORAS DE LA OFECINA ANDEJADO SU TRABAJO,Y UNA TRABAJADORA QUE HACIA DE VIGILANTE TAMBIEN HA DEJADO SU TRABAJO,NO DEVE DE SER SOLO PORQUE NO ESTABAN CONTENTAS, SERA QUE NO AGUANTABAN MAS LA TENSION, ES LO QUE ME ENTERADO,DE MOMENTO

batea ha dit...

tranquils que a paladella se li está acabant, al seu poble ja hi ha molts veins que no el volem i la truita ja pega la volta, néstem farts de la seva manera de fer, de que "batea soy yo y aqui mando yo", tenim un poble on qui no li fa la pilota es un enemic. A Batea no som així i no volem que per ell ens veieu així i cada vegada més i més veins ens estem distancian d´aquesta persona. Aquest últims mesos he comprovat que ja no hi ha al seu costat moltissima gent que hi estaba, encara que ell es pensi que aun los mando a todos ( la ignorancia es molt atrevida), i tal com us he dit la truita ja esta pegant la volta i ell no s´ho pensa, a batea tenim, los amigos, los xivatos, los enchufes i un ajuntament i alcalde que quant pasa alguna cosa que els afecta ells no hi han pogut fer-hi res ni en tenen cap culpa per que ells "només estan per a servir al poble" , normal que passi després de veure els intelectos que hi ha al ajuntament.
ja us he dit que a batea no som tots com la imatge que paladella dona, grácies per deixarme expresar.