25 de juny 2007

ELECCIONS, PACTES, ABSTENCIÓ - 2.



Segon article, amb ànim de polèmica
Parlem d’abstenció, no cal pensar massa: Jordi Juan ho diu a la Vanguardia . Parla dels referèndums sobre la Constitució Europea i el de l’Estatut. El nou tractat de la Unió, ni el votarem ni falta que fa; l’Estatut ens el pot desvirtuar el Constitucional, després de votar-lo el poble. De què va valdre tant vot i tanta votació???.

Cal explicar, que avui governa Catalunya un senyor que va perdre les eleccions???. Cal dir que a la Diputació de Girona governarà un senyor amb molts pocs vots??? Que no ha guanyat les eleccions a cap lloc!!!. Com a molts Consells Comarcals!!. De la Diputació de Lleida no cal ni parlar. Quantes alcaldies estan en mans de perdedors??? No volen guanyadors, perquè són millors que ells i els barrarien el pas....!!!

Cal explicar que per evitar el rebuig ideològic en molts llocs s’han presentat marques blanques sota la etiqueta de la independència política???? Després han sumat els vots, pel Consell o Diputació!!!!.

Diuen que han après la lliçó. On l’han après? Només on els interessa?? O només on no els hi fa mal? Una pregunta innocent: Si l'abstenció de Portabella fós decisiva?? No cal ni acabar la pregunta oi???. Per fer fora CIU, a la majoria de llocs, s’han deixat portar per les ofertes del PSC.

Diuen que volen evitar l’abstenció. Com??. No és cert. Amb els pocs vots que tenen, a més abstenció, menys majoria, més percentatge, més possibilitats de pacte. Ja els hi va bé l’abstenció!!! La democràcia és un bé, per se.??. O la consideren un instrument???

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És clar l'abstenció només és culpa dels altres. I CIU i la seva promesa davant notari de que no pactaria amb el PP?

Va, home,va!!

Anònim ha dit...

la promesa davant notari era no pactar el govern de la Generalitat a no se k acceptesen el NOu Estatut,i obligava a Mas i a CIU. El problema és k si pacta amb PP per que pacta i si no per que no.A CIU s l'ailla no per vots, per partidisme. Alguna culpa té en l'abstenció, però el respecte als resultats, el Monty, el refrerendum de la Consty europeai el treure als alcaldes no per vots , per pactes ho fan més l'esquerra dogmatica ara i sempre. Va... respecteu el vot, va home fem-ho