23 de maig 2007

ORGULL



La realitat política és força vegades decebedora, tan decebedora com es vol que sigui. Tenim la política que uns quans trien , em nego a fer-me responsable de la tristor tan ben representada pel President Montilla . Massa vegades , he escoltat els termes “legal” i “legítim” aplicats a coses que creen desencís , molts no entenem ni la ètica ni la èpica de la cosa.
Avui, em sento orgullós del meu partit i de la nostra gent, la reacció davant la denuncia publica de un alcalde a quatre dies de les eleccions ha estat rapida , fulminant, exemplar , voldria que en altres casos s’actués amb la mateix celeritat i criteri.
Orgull, que també sento quan veig tantes i tan cares pancartes dels partits, depositaris de la superioritat moral de l’esquerra. Quan les vaig veure penjades al meu poble, tenyint de roig el paisatge, en un atac d’immodèstia, ho confesso, vaig creure que eren pel fet de ser diputat i conegut dirigent de CIU . No era així, tots els pobles, grans mitjans i petits , viuen el mateix paisatge electoral. Fa anys que tinc responsabilitats de direcció a CIU, mai hem tingut, ni tenim tants diners,com per omplir els petits pobles i viles de tanta pancarta. M’han vingut al cap, la famosa frase del President Maragall, la de “vostès tenen un problema”, i m’he sentit orgullós de que el paisatge deixi tant clar de quin color no és el problema. Tota la roba estesa, proclama amb colors llampants, on és la bugaderia.
Em sento orgullós de no participar de cap sentiment de superioritat ètica o èpica i molt menys de la raó històrica de una determinada esquerra autosatisfeta amb maneres de “nou ric” . Em sento orgullós d' una practica política que vol construir el seu prestigi dia a dia amb actituds modestes, coneixedora de les seves limitacions i també de la dificultat i necessitat de decisions com les que hem tingut de prendre aquets dies en un tema tant colpidor com el de Ginestar. Orgull .

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Pallarés quins paperots et tocar fer.Realment vergonyós: De matí tot el suport i de nit fotem-lo fora. La gent ja es pregunta si Bru estirarà la manta.

Anònim ha dit...

Suposo que ara li tocara a la Imma Juan quan es sapigué tot

Anònim ha dit...

I això d'orgull ho diuen los que van vendre el territori a Madrid a canvi d'anar a les reunions del CPIDE a fer lo paperina (i cobrar)

Anònim ha dit...

Orgull o Ignomínia?
Vergonyosa l'actuació dels càrrecs electes de La Ribera d' Ebre i vergonyosa l'actuació de Pallarés: pel matí fent declaracions a favor d'un corrupte i per la tarda fent-lo fora del partit.Només esteu dins de CIU per afany i lucre personal i no per servir als ciutadans de les Terres de l'Ebre.

Anònim ha dit...

Molt parlar però la gent de CIU tornarem a guanyar i vatros a fotre canya. Sols serviu per fer merdé, la majoria dels Ajuntaments del territori seran de CIU i vatros aguantar quatre anys a la cola je je je

Anònim ha dit...

I que xulos són estos de CiU

Anònim ha dit...

Més val que no arresseu los comptes...

com la conço de quico el celio....

"una llimosneta per un arrat de comptes"

Anònim ha dit...

Alea jacta est. Ja veurem qui guanyarà. Pero la gent de CiU pot anar amb la cara ben alta, i sense baixar la mirada. No tots poden dir el mateix, o ningú se'n recorda de l'estafa de l'idece...

Anònim ha dit...

.... i del CPIDE