16 de març 2007

SENSIBILITATS

Igual que tenim una dreta, hi ha una esquerra carca i conservadora, tots ho sabem, doctrinaris de mena, pontifiquen uns i altres, de dreta o d'esquerra, sense aportar gaires idees pròpies al debat.

Joan Ferran i Serafí, a la seva habitual, reiterativa, col·laboració a http://www.e-noticies.com, desqualifica a CiU. No és notícia, en el seu cas és comprensible, inevitable, no pot fer altra cosa. Per fer-ho, es refereix a una frase d'en Joan Ridao, sessió de control, a l'últim Ple del Parlament, en to de broma (cinèfila?) parlava Ridao dels "cent dies de depressió i Prozac".
El polític conservador del PSC, al fil de tot això, escriu: " Hom pot comprendre que els nacionalistes conservadors, com diu Ridao, estiguin passant per una profunda crisi depressiva. D'acord però amb els temes que estan al moll de l'os de la política catalana no s'hi juga".
Al sortir de la sessió de control del dimecres, la diputada Dolors Montserrat, sempre sensible en temes socials i de salut, em feia notar que hi ha gent, real, que pateix depressió, es tracta amb Prozac i es mereix que els diputats tinguem respecte per ells. Pel seu patiment, insisteixo real i dels seus; per tant, no si val a frivolitzar amb temes de Salut. Amb malalties que estan al moll de l'os del patiment, de persones, no s'hi juga.
Tenia raó Dolors , li comentare a Joan Ridao, segur que ho entén, segur que evitarà repetir-ho.
No sé , no puc saber, si els conservadors pateixen cap crisis, a CiU no en conec cap de carca, ho preguntaré a Ferran.